Головна Новини Суспільство події Ердоган вирішив піти назустріч Путіну: яке рішення ухвалив турецький лідер
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган вирішив піти назустріч Путіну: яке рішення ухвалив турецький лідер

За інформацією ЗМІ, Ердоган відвідає Росію для зустрічі з Путіним

22 серпня 2023, 14:20
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган має намір відвідати Росію для зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Yeni Şafak".

Ердоган вирішив піти назустріч Путіну: яке рішення ухвалив турецький лідер

Ердоган та Путін. Фото з відкритих джерел

За даними ЗМІ, отриманих від президентських джерел, майбутній візит Ердогана до Росії має критичне значення для продовження "зернової угоди".

При цьому видання повідомляє, що Туреччина виступає проти нового альтернативного маршруту "зернового коридору" без участі Росії.

"Він (Ред. — Ердоган) думає, що якось можна знайти точку згоди", — сказали джерела.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Путін може відвідати Туреччину у серпні для обговорення питання поновлення "зернової угоди". Про те, що такий візит готується, говорив і сам Ердоган. У Кремлі не відкидали можливості такого візиту, але й не підтверджували його. Однак днями президент Туреччини заявив, що сроки зустрічі з президентом РФ зміщуються і він розраховує на особисту зустріч з Путіним у вересні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський президент Володимир Путін, який побоявся через виданий Міжнародним кримінальним судом (МКС) ордер на його арешт відвідати саміт БРІКС, що стартує 22 серпня, до ПАР, схоже, не поїде і до Туреччини, де наприкінці літа намічалася його зустріч із місцевим лідером Реджепом Ердоганом. Імовірним місцем першої появи Путіна поза окупованими росіянами територіями (Білорусь, частина України, де міг бути і двійник) після березневого рішення МКС, може стати Індія, де 9-10 вересня відбудеться зустріч глав держав у форматі G20. Чи ризикне Путін нарешті "вибратися з бункера" і відвідати якусь цивілізовану країну? Як позначається на його реномі й міжнародна ізоляція – і страх побувати десь, де його можуть заарештувати, а то й пригорнути? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини