Головна Новини Суспільство події Ембарго проти танкерної нафти з РФ: в ОП розповіли, чи є результати
commentss НОВИНИ Всі новини

Ембарго проти танкерної нафти з РФ: в ОП розповіли, чи є результати

Ембарго щодо російської нафти може бути введено швидше

15 квітня 2022, 22:44
Поділіться публікацією:

За словами очільника Офісу президента України Андрія Єрмака, ембарго стосовно нафти з РФ, що доставляють танкери, може вступити в дію швидше. Воно допоможе  нашій країні  швидко здійснити свою мету — економічно розтрощити РФ. Про це очільник Офісу президента України сповістив в своєму Telegram-каналі.

Ембарго проти танкерної нафти з РФ: в ОП розповіли, чи є результати

В ОП розповіли про результати роботи (фото з відкритих джерел)

"Американські ЗМІ вже розкрили певні деталі, що один з варіантів — це ембарго, яке розділить трубопровідну і танкерну нафту", — повідомив Андрій Єрмак.

Як переконаний посадовець, ембарго щодо російської танкерної нафти можливо введуть швидше. Далі заборонять  постачати нафту  трубопроводами.

"Ми зараз стаємо все ближче до мети економічно розтрощити Росію, і забрати у Кремля ресурси для продовження війни", — додав  голова ОП.

Також Андрій Єрмак підсумував, що наша влада, аби активізувати це рішення, наполегливо  співпрацює з українськими та міжнародними експертами, також наша країна розраховує на підтримку західних  партнерів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Велика Британія також відмовилася від нафти з РФПредставники  уряду Великої Британії, як і Сполучені Штати вирішили відмовитися закупляти російські енергоносії.  Англійці вже прийняли рішення про відмову  від імпортування до країни  нафти з Росії до завершення 2022 року. За час перехідного періоду  ринок матиме змогу заповнити продукт із Росії, на  частку якого припадає 8 відсотків у загальному імпорті нафти. Але, при цьому, більшою є частка нафтопродуктів з Росії на ринкові дизельного палива. Важливо, що 18 відсотків  потреб  в цьому енергоносієві британських споживачів забезпечували постачання дизельного  пального з РФ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ermaka2022/270
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини