Головна Новини Суспільство події Елітні авто: що задекларував голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія
commentss НОВИНИ Всі новини

Елітні авто: що задекларував голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія

Land Cruiser, Mercedes, а також орендований бус Mercedes. Авто записані на дружину.

21 січня 2024, 19:40
Поділіться публікацією:








 Починаючи з  10 грудня 2023 року в  нашій країні частково відновлено  доступ до електронних декларацій. У них з'явились  нові дані  про  те, чим володіють та  мільйонні статки українських  нардепів. Про це  йдеться в  розслідуванні, яке провели  журналісти  Bihus.Info.  На цей раз вони  зробили аналіз  декларації  керівника  фракції "Слуга народу" Давида Арахамії та інших політиків.
 Зокрема, очільник  фракції "Слуга народу" Давид Арахамія  вніс в декларацію, крім вже відомо Land Cruiser, Mercedes, ще   орендований бус Mercedes. Автомобілі  записані на дружину.
Орендоване авто є  власністю миколаївської  компанії. Зокрема, в 2022 році  компанія  продала цей автомобіль   підприємцю  Кулікші,  а потім дружина Арахамії  взяла в оренду цей автомобіль  вже в  цього бізнесмена.  Цікаво, що  Кулікша раніше  мав робочі стосунки з  компанією, де до  власної політичної  кар’єри   працював  керівник фракції "Слуга народу". 
Land Cruiser  Давид Арахамія продав. Коментуючи це  журналістам він  пояснив, що  виставив  автомобіль на продаж під час  війни, а замінив – ще до її початку. При цьому, його дружина  орендувала Audi в жителя Миколаєва Юрія Кіскіна,  він теж  пов’язаний  з уже  відомою миколаївською IT-фірмою  нардепа 
"Якщо глянути в судові реєстри, то можна побачити низку справ, в яких Давид Арахамія виступав позивачем. Суть цих справ не надто важлива, важливо хто представляв Арахамію як адвокат – Юрій Кіскін", – додають журналісти.
І от  зараз Кіскін  здає, або робить вигляд, що орендує, дружині Арахамії, авто. Цей адвокат  балотувавсь від партії "Слуга народу" у Київраду, але  не пройшов. Далі  його почали згадувати як радника голови концерну "Укроборонпром". Пізніше Кіскін  ввійшов до складу комісії АРМА.В розслідуванні  зазначають, що рідні  Арахамії з власними статками могли дозволити собі купити ті автомобілі, які вони зараз орендують. 

Елітні авто: що задекларував голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія

Давид Арахамія (фото з відкритих джерел)

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що задекларував заступник Офісу президента Ростислав Шурма
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 січня 2024, 20:02

Все є і воювати не потрібно. Ще й хитрість юдейців - все на комусь. Раптом щось піде не так: почнуть "діло шити", він нічого не має - бідний, як баба Юля. Це і є ознака розкішного і нечесного життя, яке захищають смерди. Ми ще дивуємось: чому Україна, так привабила хижаків? Тому і програли!


Новини