Головна Новини Суспільство події Експерт розповів, хто винен у тому, що українці досі вірять у мир з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, хто винен у тому, що українці досі вірять у мир з Росією

Політичний експерт Михайло Бесараб вважає, що українці заплуталися у своїх висновках з вини українських політиків

17 грудня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Соціологія показує, що портрет українця постійно має якесь складно пояснюване роздвоєння. З одного боку, ми проти поступок Росії, і водночас – за швидке припинення війни та настання миру. Вина такого абсурду лежить на деяких українських політиках, які постійно намагаються вбити в голову людей думку про те, що мирно можна домовитися з Росією, уникнувши удару по державних інтересах. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook пише політичний експерт Михайло Бесараб.

Експерт розповів, хто винен у тому, що українці досі вірять у мир з Росією

Кордон України. Фото з відкритих джерел

"Регулярно аналізуючи соціологію, можу підтвердити, що ми справді спостерігаємо дивну картину, коли більшість українців нібито за "припинення війни", але проти поступок Росії. Таке поєднання виглядає парадоксальним для тих, у кого ясне та адекватне уявлення про причини та мотиви російської агресії, хто добре розуміється на історії і у кого немає проблем із причинно-наслідковим аналізом. Але "припинення війни" без поступок Росії спокійно поєднується у свідомості обивателя", – зазначив експерт.

Він додає, що цей абсурд сформований незмінною риторикою з боку українських чиновників про можливе "швидке мирне врегулювання через домовленості з Росією". Не вистачило поки що духу вийти і чесно сказати українцям, що домовитися з Росією про мир неможливо. Росію можна лише змусити до світу.

"А поки якийсь наступний президент чи лідер нації в іншому статусі не вийде на таку відверту розмову з народом, обивателі продовжать жити в ілюзії про "швидкий мир з Росією" і надалі чекатимуть від політиків реалізації цього нездійсненого парадоксу", – резюмував Бесараб.

Читайте також на порталі "Коментарі" – свіже соцопитування показало – переважна більшість росіян вважають ймовірною війну з Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини