Головна Новини Суспільство події Експерт розповів, чому в українців з'явився запит на абсолютно нову державу
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, чому в українців з'явився запит на абсолютно нову державу

Лідер партії "Сила нації" Андрій Пелюховський розповів про зміни у сприйнятті політики українцями

23 березня 2024, 10:45 comments2709
Поділіться публікацією:

Лідер партії "Сила нації" Андрій Пелюховський виступив зі статтею "Політичне перезавантаження", в якій головна думка полягає в тому, що "старої держави, тієї, яка була заснована у 1991 році, більше немає. Вона більш нездатна ефективно виконувати свої функції. Корупція, роздутість чиновницького апарату, неефективність інститутів влади, нульовий вплив на світові процеси, відсутність стратегії розвитку, а найголовніше – брехня та несправедливість, що панували протягом останніх тридцяти років, зробили Україну зразка 1991 року нежиттєздатним організмом, який потребує кардинальної перебудови”. Як інформує портал "Коментарі", про це пише сайт "Апостроф", цитуючи заяви політика в блозі на сайті "Новий формат".

Експерт розповів, чому в українців з'явився запит на абсолютно нову державу

Лідер партії "Сила нації" Андрій Пелюховський. Фото: з відкритих джерел

"Одночасно з'явився запит на абсолютно нову державу: інноваційну, впливову, авторитетну, логічно продуману, раціональну, з чіткими планами на середньострокову та довгострокову перспективу, державу з високими амбіціями у світі", – зазначає Пелюховський. 

Як приклад він наводить Шарля де Голля, який через десять років після закінчення Другої Світової війни перезаснував Францію.

Нинішні політики, стверджує Андрій Пелюховський, перестали відчувати суспільство, віддалилися від суспільства і тому на країну чекає запит на нових осіб, нових політиків та нову якість політики. Прості громадяни мають запит на абсолютно іншу державу, з іншими політиками та з іншою системою взаємин.

"Якщо ми говоримо про якісно нову державу, це означає, що в ній не має бути місця і для дискредитованих політиків, головною метою яких було не суспільне благо, а якнайшвидше присмоктатися до годівниці, до державного бюджету", — констатує автор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини