Головна Новини Суспільство події Експерт про штурм польського кордону: наступною може бути Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт про штурм польського кордону: наступною може бути Україна

Сотні мігрантів, що прямували територією Білорусі у бік Польщі, дійшли до паркану на кордоні.

8 листопада 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Сотні мігрантів, що прямували територією Білорусі у бік Польщі, дісталися роздільного паркану на кордоні. Відповідне повідомлення розмістило Міністерство оборони Польщі. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "Європейську правду".

Експерт про штурм польського кордону: наступною може бути Україна

Польські прикордонники. Фото: Твіттер польських прикордонників

Коментуючи інформацію, політичний експерт Андрій Смолій зазначив у себе у Facebook фактично те, за чим спостерігає весь світ на польсько-білоруському кордоні – це і є російська гібридна війна на кордонах з Польщею.

"Сьогодні режим Путіна-Лукашенка під супроводом своїх сил привіз до кордону з Польщею сотні мігрантів, які штурмують польський кордон. За їхніми спинами стоять військові лукашенківського (а путінського) режиму. Прикордонні регіони Польщі приведені у повну бойову готовність. Решта регіонів також у стані готовності до можливого відбиття атаки", – зазначив політолог.

Андрій Смолій наголошує, що справа далеко не в мігрантах, які бажають потрапити до Європейського Союзу. Річ у тім, що це спрямована спецоперація проти Польщі, Литви та інших прикордонних держав.

"Якщо хтось вважає, що агресор далеко, десь там в Україні, вони помиляються. Агресор засів уже прямо біля кордонів ЄС і демонструє свою зневагу до всього світу. Україна у цій ситуації має готуватися. І чим швидше і ретельніше – тим краще", – наголосив політолог.

На його думку, наступною в аналогічних провокаціях, якщо, звичайно, не гірше, можемо виявитися Україна. І це вже буде кордон із Білоруссю, у якого влада Зеленського купує електроенергію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на польсько-білоруському кордоні гаряче: у Польщі раптом згадали "зелених чоловічків" у Криму, проводять свої аналогії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини