Головна Новини Суспільство події Експерт про прокол влади: на піку пандемії люди не вакцинуватимуться, чекаючи 19 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт про прокол влади: на піку пандемії люди не вакцинуватимуться, чекаючи 19 грудня

Ініціатива президента може поставити вакцинацію в Україні на паузу

16 листопада 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Сумні новини прийшли для тих українців, які вже вакцинувалися проти коронавірусу та мають відповідні сертифікати. Вони подумали, що після вчорашнього відеозвернення президента Зеленського можуть розраховувати на 1000 гривень, але виявилося, що їм нічого не перепаде. Адже гроші отримають лише ті, хто вакцинується після 19 грудня. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише політолог Віктор Таран.

Експерт про прокол влади: на піку пандемії люди не вакцинуватимуться, чекаючи 19 грудня

Пункт вакцинації. Фото з відкритих джерел

"Шановні вакциновані та володарі сертифікатів, які раділи "Вовиній тисячі" та шанувальники Зе-команди. Тут Офіс президента вам гарну звістку приніс. "Слуга народу" Устенко заявив, що виявляються гроші отримають лише ті, хто вакцинується після 19 грудня, а решті – кошти не дадуть. Тобто всім, хто вакцинується до 19 грудня кошти – не передбачено. Знаєте, що найгірше у цій новині? Що тепер точно знайдуться люди, які не підуть зараз на вакцинацію, а чекатимуть 19 грудня", – зазначив політолог.

Віктор Таран зазначає, що на піку сезонного захворювання люди не захочуть вакцинуватися. Наслідки очевидні всім.

Експерт наголошує, суспільство вкотре побачило, що нагороду отримають не законослухняні, а найхитріші, а отже, всі вкотре переконалися, що в цій країні потрібно не виконувати закон, а максимально крутитись і це найгірше стратегічне наслідки цього популістичного. рішення. Таран додав, що стосується ударів по рейтингу Зе-команди, то це вже очевидний факт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прем'єр-мінстр Денис Шмигаль розповів, звідки візьмуть гроші на тисячу Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини