Головна Новини Суспільство події Експерт: купуючи ковід-сертифікат ваші шанси вижити скорочуються до мінімальних
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: купуючи ковід-сертифікат ваші шанси вижити скорочуються до мінімальних

Купуючи підроблений ковід-сертифікат, людина ризикує вчасно не отримати необхідне лікування.

29 жовтня 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

45% глядачів телеканалу "Прямий" заявили, що їм відомі випадки, коли люди купували підроблені ковід-сертифікати. Як інформує видання "Коментарі", про це у Facebook пише політолог, історик Віктор Таран.

Експерт: купуючи ковід-сертифікат ваші шанси вижити скорочуються до мінімальних

COVID-сертификат. Фото: diia.gov.ua

За його словами, такі цифри виглядають дуже лякаюче, бо ці люди, які входять до цих 45%, "стріляють самі собі в голову". Віктор Таран пояснює, коли людина потрапляє до лікарні з коронавірусом, її починають лікувати згідно з певним алгоритмом. Це називається "протокол лікування".

"Так от якщо у вас є ковід-сертифікат, вважається, що ви повинні набагато легше переносити захворювання. Для цього пацієнтів починають лікувати мінімальними засобами. Тобто менше ліків, кисню, уваги. Хоча насправді його потрібно лікувати, використовуючи максимально всі наявні ресурси. Ось і маємо дику ситуацію. Смертність серед людей із фальшивими сертифікатами – колосальна", – зазначив політолог.

Він додає, оскільки ті, хто помер від коронавірусу, мали сертифікати про вакцинацію, це дає можливість противникам вакцинації використовувати смертність, як аргумент, чому не треба робити вакцину.

"Парадокс… Вийти із цього замкнутого кола дуже просто: вакцинуйтеся. Якщо не хочете вакцинуватися — самоізолюйтеся. І перший, і другий варіант підвищує шанс вижити. Але в жодному разі не купуйте сертифікат, бо тоді ваші шанси вижити скорочуються до мінімальних. Бережіть себе", – резюмував Віктор Таран.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віктор Ляшко назвав COVID-вакцину, яку не можна комбінувати з іншими препаратами. Поки що це дуже небезпечно для організму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини