Головна Новини Суспільство події Ексчоловік зрадниці Ані Лорак одружився під Києвом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексчоловік зрадниці Ані Лорак одружився під Києвом

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, 45-річний турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружився, після двох років стосунків

3 червня 2023, 18:15 comments1242
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram Налчаджиоглу.

Ексчоловік зрадниці Ані Лорак одружився під Києвом

Мурат Налчаджиоглу одружився. Фото з відкритих джерел

Його дружиною стала 26-річна візажистка Лілія Реус. Закохані зіграли затишне весілля у ресторані в Конча-Заспі, на Київщині. Що цікаво, самі наречені довго тримали свято в секреті.

3 червня Мурат опублікував яскраві світлини, на яких було зображено церкву на фоні ранкового неба. Таким чином, Налчаджиоглу натякнув, де вони з обраницею скажуть одне одному "так".  Згодом, рідні пари теж стали публікувати фото з святкової події. Трохи пізніше, чоловік опублікував сторіс зі своєю коханою уже в статусі  дружини. Пара була у вишуканих весільних вбраннях.

Про стосунки турецького бізнесмена та Лілії стало відомо у серпні 2020 року. Освідчився обраниці Мурат наступного року. І ось, у червні 2023 пара вирішила узаконити стосунки.

Додамо, Налчаджиоглу офіційно розлучився із зрадницею Лорак в січні 2019.  Водночас сама співачка зараз живе в Росії, активно дає концерти і таким чином, забезпечує російську армію прибутком. Зауважимо, що співачка-зрадниця теж має бойфренда.  Як з’ясувалося, він — майстер з духовних практик Ісаак Віджраку.

Як писали "Коментарі", — Що тепер робитиме Ані Лорак: її не хочуть бачити у Росії У Москві скасували концерт співачки Ані Лорак, після того, як Кремль атакували БПЛА. Влітку, цього року зірка мала б виступити на сцені в Ростові-на-Дону, проте організатори дійства позбавили Лорак такого права. Вони відмінили концерт, через приліт "дрона", що летів на столицю РФ.

Читайте також на сайті "Коментарі", - Іраклі Макацарія став батьком: у нього та його дружини Лізи народився первісток У Іраклі Макацарія 2 червня 2023 року народився син.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини