Головна Новини Суспільство події Екс-міністр інфраструктури: колишня президент Естонії про корупцію в Україні знала більше, ніж ми
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-міністр інфраструктури: колишня президент Естонії про корупцію в Україні знала більше, ніж ми

В цьому році державний Укрексімбанк видає кредит на 60 млн доларів під невідомо як придбані права на Скай-мол людині, яка працює на окупованих територіях

8 жовтня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

Українців розгнівали слова екс-президента Естонії Керсті Кальюлайд, яка заявила, що Україні ще потрібні десятиліття для того, щоб стати членом ЄС. Ще вона заявила, що з Україною торгувати можна, а інвестувати в Україну — ні. Після сказаного нею багато хто обурився, але в підсумку виявляється, що вона була права. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook пише екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Екс-міністр інфраструктури: колишня президент Естонії про корупцію в Україні знала більше, ніж ми

Керсті Кальюлайд Фото з відкритих джерел

Екс-міністр зазначає, тоді чимало наших співвітчизників звинуватило Керсті Кальюлайд в конфлікті інтересів, вона лобіювала інтереси естонського бізнесмена в конфлікті навколо Скай-мол. "Слуги народу" навіть спробували звинуватити минулу владу в цих проблемах навколо спірного активу.

"Жодним чином не хочу бути арбітром в цьому корпоративному конфлікті, але, мабуть, президент Естонії знала більше за нас. В цьому році державний Укрексімбанк видає кредит на 60 млн доларів під невідомо як придбані права на Скай-мол людині, яка працює на окупованих територіях. В принципі, за схожою схемою купили готель "Дніпро". Це за президентськими програмами "5-7-9" або "50:50"? Зеленський теж дзвонив Мецгеру за цей кредит?", — задається питанням Володимир Омелян.

Екс-міністр висловив думку, що Мецгера не усувати треба, а відправляти за грати, причому негайно, а потім вже розбиратися, тому що, з високою ймовірністю, напад на журналістів і перешкоджання їх роботі — це лише невеликий епізод, який викликав суспільний резонанс. Є також припущення, що за гратами повинен опинитися не тільки Мецгер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава правління Укрексімбанку Євген Мецгер втік. Інсайдерською інформацією поділився відомий український журналіст Юрій Бутусов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини