Головна Новини Суспільство події Дзеркальна дата 02.10.2021: як день зробити щасливим
commentss НОВИНИ Всі новини

Дзеркальна дата 02.10.2021: як день зробити щасливим

Дзеркальними прийнято називати дати, які можна читати як зліва направо, так і справа наліво

1 жовтня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Дата 2 жовтня може виявитися дуже успішною для тих, хто не боїться йти на відчайдушні кроки і не боїться приймати нестандартні рішення. Дзеркальними прийнято називати дати, які можна читати як зліва направо, так і справа наліво, а також, помінявши місцями деякі цифри. Як передає видання "Коментарі", про це пише "ТСН".

Дзеркальна дата 02.10.2021: як день зробити щасливим

Зеркальна дата Фото: ТСН

Дзеркальні дати постійно притягують людей своєю магією цифр. Саме тому люди постійно намагаються пов'язати з таким незвичайним порядком цифр щось важливе в своїй долі. Хтось на цей день планує заручини, хтось вирішується в цей день зробити одруження, хтось хрестини дитини.

У нумерологів є свій рецепт для тих, хто не боїться нестандартних рішень і чекає, що йому посміхнеться удача. В день 02.10.2021 потрібно по можливості провести в прогулянках і приємному спілкуванні. Цей день також вважається придатним для того, щоб досягти якоїсь раніше поставленої мети. Можна зробити саме той заповітний ривок. Але і старатися теж не потрібно, іноді поспіх може лише нашкодити.

Також варто по можливості в цей день згадати якісь приємні моменти в житті. Станом на 2 жовтня можна запланувати позбутися непотрібних речей, які ви збиралися давно викинути, але постійно відкладали цей момент. 02.10.2021 підійде для того, щоб раз і назавжди відмовитися від шкідливих звичок.

Є й ті речі, які 02.10.2021 робити не рекомендується. Небажано в цей день ризикувати з грошима. Бажано також не купувати щось дороге. У цей день не варто зловживати спиртними напоями, а також, по можливості, утриматися від поїздок в автомобілі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — екстрасенс, який передбачив Майдан розповів, що чекає Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Felx

1 жовтня 2021, 11:59

автор - идиот


Новини