Головна Новини Суспільство події Дзеркальна дата 02.02.22: скільки пар одружились у цей день
commentss НОВИНИ Всі новини

Дзеркальна дата 02.02.22: скільки пар одружились у цей день

1017 пар уклали шлюб в дзеркальну дату

3 лютого 2022, 15:55
Поділіться публікацією:

Обрання дати весілля — завжди цікавий процес для закоханих. Чимало пар стараються обрати якісь особливі дати. Найбажанішими для молодят завжди були різні дзеркальні дати. От як 2 лютого 2022 року — це перша дзеркальна дата цього року. Відтак, учора в Україні уклали шлюб 1017 пар. Про це повідомили у пресслужбі Мін’юсту, передає портал "Коментарі".

Дзеркальна дата 02.02.22: скільки пар одружились у цей день

Дзеркальна дата 02.02.22. Весілля. Фото з відкритих джерел

"Зазвичай закохані люблять обирати для весілля красиві дати. Тож і вчорашній день не став винятком", — зауважили у Мін’юсті. 

Цього місяця органи юстиції очікують справжній ажіотаж одружень. Адже традиційно, чимало пар бажають одружитись 14 лютого у День всіх закоханих. Але окрім цього дня, у лютому трапляється ще кілька дзеркальних дат, які теж полюбляють молодята — 02.02.2022, 20.02.2022, 22.02.2022.

На думку нумерологів, такі дати є ідеальними для укладення шлюбу. Не лише тому, що двійка є числом багатства і пророкує безбідне життя новому подружжю, а й тому, що вона уособлює союз двох людей, двох стихій. Це неабиякий знак для закоханих.

Нагадаємо, також з 1 лютого почалось святкування Китайського нового року, яке триватиме 15 днів. Це вже 4720 рік. Згідно з китайською міфологією, у Новий рік у житла мешканців заглядає чудовисько Нянь, що з'їдає врожай, худобу та навіть молодших домочадців. Вважається, що від нього може захистити червоний колір. Саме з цієї причини китайці всюди вішають червоні ліхтарі та візерунки із червоної тканини чи паперу. Крім того, напередодні Нового року місцеві займаються генеральним прибиранням будинків.

Раніше "Коментарі" писали про три знаки Зодіаку, які можуть відсвяткувати весілля у 2022 році

Читайте також: 3 лютого у календарі: яке свято відзначаємо сьогодні та що під забороною




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини