Головна Новини Суспільство події Дванадцята Чорнобаївка: Арестович розповів про ситуацію на фронті в Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Дванадцята Чорнобаївка: Арестович розповів про ситуацію на фронті в Херсонській області

Українські війська наступають

1 квітня 2022, 23:41 comments2139
Поділіться публікацією:

За словами радника керівника Офісу президента Олексія Арестовича, зараз російські військові в Херсонському регіоні займають  оборонні позиції, а українські захисники  розвивають  наступальний процес. Про це посадовець повідомив, спілкуючись  з російським адвокатом та блогером Марком Фейгіним.

Дванадцята Чорнобаївка: Арестович розповів про ситуацію на фронті в Херсонській області

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

"В районі Херсона на правому березі займає угрупування російське оборону міцно. І там ситуація перевернулася. Там каналами і дамбами все порізано, які дуже непросто перетнути. І виходить, що ми зараз в ролі того, хто наступає", – повідомив представник  Офісу президента.

Як зазначив Арестович, ситуація  є схожою до тих подій, що були  на території  Броварського району, бо там теж багато рік, каналів і дамб. Окупанти  проривались до столиці,  наші армійці їх крили. Зараз така ситуація в  Херсонській області.Українських військових  не дуже  вже криють, але  місцями дістається. Поки що просуватись там дуже складно.

"Але російські війська в обороні стоять. Вітаю, щойно була дванадцята Чорнобаївка. За три хвилини до ефіру мені повідомили", – повідомив наприкінці  посадовець радісну звістку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що війська РФ відмовилися схвалити "зелений коридор" у Херсонській області. Російські військові не погодилися на забезпечення "зеленого коридору" в Херсонській області. Влада України вже сформувала конвой із 19 вантажівок, що мали надати людям в Херсонській області гуманітарну допомогу. Однак окупанти відмовилися від в'їзду вантажівок. Таку заяву зробив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини