Головна Новини Суспільство події Дружина Зеленського їздить на броньованому Mercedes зі швидкістю 114 км / год в супроводі 10 охоронців
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Зеленського їздить на броньованому Mercedes зі швидкістю 114 км / год в супроводі 10 охоронців

За словами журналістів, номерні знаки автомобіля дружини Зеленського відсутні в поліцейській базі

27 листопада 2020, 14:24
Поділіться публікацією:

Дружина чинного президента України Олена Зеленська часто їздить в президентському кортежі чоловіка, проте, у першої леді є особисті засоби пересування.

Дружина Зеленського їздить на броньованому Mercedes зі швидкістю 114 км / год в супроводі 10 охоронців

ФОТО: З відкритих джерел

Так, наприклад, Олена Зеленська має Mercedes Benz S 500, який числиться на ній згідно з декларацією Володимира Зеленського від 2019 року. Дружину президента возить особистий шофер на куленепробивному автомобілі в супроводі охорони.

Кореспонденти також відзначають, що слідом за Mercedes Зеленської їде автомобіль Toyota Camry (іномарка бізнес-класу). За даними засобів масової інформації, номерні знаки обох машин відсутні в поліцейській базі.

Журналісти також зазначають, що бачили, як автомобіль першої леді порушує правила дорожнього руху. Наприклад, на ділянці, яка має обмеження по швидкості 50 км / год, авто дружини Зеленського мчало зі швидкістю 114 км / год. Машину помітили на виїзді з елітного району Конча-Заспа.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, за словами заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, Володимир Зеленський може балотуватися на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини