Головна Новини Суспільство події Дружина Тищенка вперше відреагувала на скандал із вечіркою: "сподіваюся, ви мене зрозумієте"
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Тищенка вперше відреагувала на скандал із вечіркою: "сподіваюся, ви мене зрозумієте"

За словами Барановської, святкування відбувалося в номерах готелю, а не в ресторані

22 квітня 2021, 10:53
Поділіться публікацією:

Дружина народного депутата від партії "Слуга народу" Миколи Тищенка Алла Барановська вперше дала коментар стосовно скандалу, що розгорівся навколо святкування її дня народження, пише "УНІАН".

Дружина Тищенка вперше відреагувала на скандал із вечіркою: "сподіваюся, ви мене зрозумієте"

Микола Тищенко та Алла Барановська - фото з відкритих джерел

Модель опублікувала Instagram Stories, де розповіла, що на святі були присутні більше ніж 20 осіб, які до того зробили тест на виявлення коронавірусу. Сама вечірка, зі слів Барановської, проходила в номерах готелю, а не в ресторані, як раніше повідомлялося в засобах масової інформації.

"Відносно законності. Адвокати та юристи давно розклали все по поличках", — додала дружина нардепа, зазначивши, що сама на коронавірус не хворіла, але двічі на тиждень робить тест.

Барановська також висловила співчуття з приводу того, що її вечір міг торкнутися почуттів деяких українців: 

"Впевнена, що ви зрозумієте мене. І питання на цьому закрите", — резюмувала модель.

Нагадаємо, що напередодні в Мережі почали активно обговорювати фото і відео з розкішного святкування дня народження молодої дружини Тищенка в одному зі столичних готелів. Інсайдери писали, що вечірка нібито пройшла в стінах готелю Fairmont — гостей зустрічали в ресторані цього закладу. На заході нібито були помічені багато іменитих українці, проте ніякі карантинні вимоги не дотримувалися. У партії "Слугу народу" переконані, що якщо заклад Fairmont дійсно було місцем проведення скандальної вечірки, то його власники нарівні з Миколою Тищенком відповідатимуть за те, що сталося. Нардеп Олександр Корнієнко нагадав, що під час карантину, коли доводиться діяти відповідно до обмежень, всі мають бути рівними.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини