Головна Новини Суспільство події Дружина Медведчука з'явилася в базі сайту "Миротворець"
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Медведчука з'явилася в базі сайту "Миротворець"

В біографії відомої телеведучої Оксани Марченко знайшли інформацію про злочини, скоєні проти України

8 лютого 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Відома телеведуча та дружина народного депутата Віктора Медведчука Оксана Марченко нещодавно з'явилася в базі сайту "Миротворець".

Дружина Медведчука з'явилася в базі сайту "Миротворець"

Дружину Медведчука телеведучу Оксану Марченко внесли в базу "Миротворця". Фото: 24 канал

Організація приписує їй фінансування терористів і російських окупантів та участь у пропагандистських заходах Росії проти України. Окрім того, жінка звинувачена в спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками та в запереченні російської агресії.

В базі сайту наводиться багато прикладів причетності дружини нардепа до діяльності низки компаній, що функціонують на території країни-агресора та на окупованих територіях.

До того ж на сайті наводиться в приклад інтерв'ю з Оксаною Марченко, де вона відкрито заявляє про дружні стосунки з кремлівською верхівкою.

Слід зауважити, що хрещеним батьком дочки Марченко є президент Росії Володимир Путін, хрещеною матір'ю — Світлана Мєдвєдєва, жінка колишнього президента Росії Дмитра Мєдвєдєва.

Нині телеведуча підтверджує, що підтримує з ними стосунки.

Нагадаємо, сайт "Миротворець" досліджує та публікує інформацію про злочини, скоєні проти України та її національної безпеки. Організацію створено у 2014-му році.

Повідомляємо, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів про те, якою може бути реакція Росії на блокування санкціями каналів 112, NewsOne і Zik, які пов'язують з нардепом і кумом президента РФ Віктором Медведчуком. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також голова Виконавчого комітету Національної ради реформ Михайло Саакашвілі розповів про те, чого Україні варто очікувати після блокування телеканалів. Деталі прогнозу читайте на сайті "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини