Головна Новини Суспільство події Дружба з Кличком та «волонтерство» за кордоном: чим відомий волонтер Владіміров
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружба з Кличком та «волонтерство» за кордоном: чим відомий волонтер Владіміров

Через волонтерську систему "Шлях" волонтер регулярно їздить на відпочинок за кордон і приймає у себе в ресторані мера Києва Віталія Кличка

23 липня 2024, 09:20
Поділіться публікацією:

Під час повномасштабної війни 37-річний Олексій Владіміров раптово почав привертати увагу залишків столичних еліт. При цьому у Олексія немає жодного прибуткового бізнесу, або навіть нерухомості. Єдине, що є у волонтера – збитковий грузинський ресторан в самому центрі Києва в Маріїнському парку та, судячи зі світлин з соцмереж, багаторічна дружба з міським головою Києва Віталієм Кличком. Як інформує портал "Коментарі", про це свідчить розслідування "УП".

Дружба з Кличком та «волонтерство» за кордоном: чим відомий волонтер Владіміров

Володимиров та Кличко. Фото: з відкритих джерел

Журналісти звернули увагу, що після розслідування Владіміров почав видаляти фото з Кличком. Натомість у 2023 році в розпал російського вторгнення в Україну у Владімірова істотно збільшилася кількість нових преміум авто. Це знову ж таки видно з публікацій самого Владімірова в соцмережах.

За даними "УП" заробляє Владіміров на державних будівельних підрядах у столиці і за рахунок дружби з Віталієм Кличком "вирішує" питання щодо отримання тих чи інших підрядів.

"Завдяки сторінці в Інстаграм стало відомо, що Владіміров під час війни першим класом вилетів до Таїланду. Посилаючись на свої джерела в правоохоронних органах "УП" сало відомо, що виїхав Владіміров завдяки волонтерській системі "Шлях". В Таїланді Владіміров "поволонтерив" близько двох тижнів. А далі ще на два тижні вилетів до Дубаю, де Владіміров "волонтерив" в новому одному з найдорожчих елітних п’ятизіркових готелів "Атлантіс зе Роял", використовуючи найдорожчі автівки, аренда на добу яких коштує більше 1 тисяч доларів. Згодом герой сюжету вилетів до Барселони, де грав в карти з родиною свого товариша Дмитра Половка. Ну, і закінчився майже двомісячний волонтерський виїзд Владімірова на Лазуровому березі в Монако, де він проводить ще тиждень", – йдеться в розслідуванні.

Найцікавіше, наголошують журналісти, 24 лютого в другу річницю повномасштабної війни РФ проти України волонтер Олексій Владіміров опублікував в соцмережі фото з двома дронами Мавік, які він передав на фронт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ: волонтер Притула купив три квартири у столиці, збираючи гроші для ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини