Головна Новини Суспільство події Доступний роумінг для українців за кордоном: що пропонують мобільні оператори
commentss НОВИНИ Всі новини

Доступний роумінг для українців за кордоном: що пропонують мобільні оператори

Українські оператори запроваджують акції для тих, хто перебуває у роумінгу

1 квітня 2022, 11:35
Поділіться публікацією:

Чимало переселенців виїхало за межі України з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів. За різними підрахунками, кількість тих, хто перебуває в Європі складає понад три мільйони людей. Мобільні оператори запустили нові акції задля забезпечення громадян зв'язком за межами України.

Доступний роумінг для українців за кордоном: що пропонують мобільні оператори

Фото ілюстративне / Pixabay

У прес-службі Vodafone Ukraine повідомляють, що наразі розширено перелік країн, де абоненти можуть отримати безкоштовну послугу в роумінгу "Доступний роумінг". Акція поширюється на 27 країн: в Австрії, Бельгії, Болгарії, Великобританії, Греції, Данії, Естонії, Ірландії, Іспанії, Італії, Латвії, Литві, Молдові, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччині, Туреччині, Угорщині, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії та Швеції.

Абонентам пропонують підключити послугу "Доступний роумінг" на 30 днів, в пакет включено 400 МБ мобільного інтернету та 60 хвилин для вхідних/ вихідних дзвінків в Україну та на номери в країні перебування.

"Також усі абоненти Vodafone у цих 27 країнах отримають безкоштовно щодня по 100 МБ інтернету та безлімітний меседжинг у Skype, Viber, WhatsApp (тексти і зображення). Загалом це приблизно до 3 ГБ мобільного інтернету на місяць за кордоном", — йдеться в повідомленні.

Мобільний оператор Kyivstar нараховує клієнтам бонусні кошти для безкоштовного спілкування у роумінгу. Повідомляється, що було надано понад 300 млн гривень для двох мільйонів користувачів.

Тимчасово скасовані роумінгові тарифи в дев’яти країнах Європи: Польщі, Словаччині, Румунії, Угорщині, Молдові, Німеччині, Італії, Литві та Чехії. Тобто клієнти можуть користуватися послугами оператора за умовами внутрішніх тарифів Київстар.

Акція діє для актуальних тарифних планів ТВІЙ та останніх тарифів ВСЕ РАЗОМ, контрактних та бізнес-клієнтів з більшістю тарифів. Бізнес-клієнти мають змогу отримати розширений об’єм послуг. Для зміни тарифного плану слід встановити додаток.

Оператор lifecell пропонує в роумінгу користуватися месенджером BiP та здійснювати виклики на будь-які номери через мобільний інтернет або Wi-Fi.

"Тарифікація вихідних дзвінків відбувається згідно з умовами тарифного плану, хвилини використовуються з оплаченого пакета послуг, наче ви телефонуєте з України", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал, Україна після війни може стати в рази сильнішою: що треба робити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини