Головна Новини Суспільство події Дощі та місцями мокрий сніг: погода в Україні на сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі та місцями мокрий сніг: погода в Україні на сьогодні

У восьми областях очікуються дощі

15 листопада 2020, 12:30
Поділіться публікацією:

Листопад вже повністю вступає у своїм права, тому у всіх областях України погода буде прохолодною, в деяких регіонах очікується мокрий сніг.

Дощі та місцями мокрий сніг: погода в Україні на сьогодні

фото з відкритих джерел

Згідно Укргідрометцентру, жителям Чернігівської, Київської, Полтавської, Кіровоградської, Черкаської, Вінницької та Житомирської областей краще взяти з собою парасольку, тому що можливі дощі. У Сумській області очікується дощ і мокрий сніг, а в Харкові — він вже випав, вночі там прогнозують заморозки.

Найтепліше на заході та півдні України, там температура підніметься до +7 ... +9 градусів, а найхолодніше — у східних областях країни, там +2, вночі очікується мороз.

У столиці України сьогодні очікується слабкий дощ і туман, температура повітря підніметься до +6 ... +8, а вночі +3 ... + 5 градусів.

Нагадаємо, що австралійські вчені працюють над створенням надточного лазерного променя, який зможе переміщати в просторі блискавки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дощі здатні рухати гори. Такі висновки зробили дослідники після масштабного дослідження Гімалаїв — найвищої гірської системи Землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини