Головна Новини Суспільство події Дощ буде переходити з регіону до регіону: прогноз на робочий тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощ буде переходити з регіону до регіону: прогноз на робочий тиждень

Актуальний прогноз погоди в Україні

18 вересня 2022, 23:30
Поділіться публікацією:

Найближчі сім робочих днів  тижня будуть  з опадами. Тому українцям  кожного дня знадобляться парасольки, щоб не замокнути. Про це попереджують синоптики  Укргідрометцентру.

Дощ буде переходити з регіону до регіону: прогноз на робочий тиждень

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Понеділок, 19 вересня

Цього дня опади очікуються  в західних регіонах  країни.  Ще й стовпчик термометра понизиться на 5 відміток,  при цьому  в інших українських   регіонах буде тепліше. Осіння сльота із  західних областей  прийде на території  Чернігівської  та Сумської областей.   На термометрі вдень  плюсуватиме -  +15...+20, в нічний час показуватиме — +7...+12.

Вівторок, 20 вересня

 На другий день тижня дощитиме  по всіх українських регіонах.  Стовпчик термометра говоритиме про похолодання, бо в денний час  показуватиме нічні градуси, як було  приблизно  минулої ночі. Дощі  оминуть тільки  Донецьку, Луганську та Запорізьку області.

Середа, 21 вересня

Опади перекочують в  західні регіони  України, але  дощитиме також  в Чернігівській  та Сумській областях.

Четвер, 22 вересня

Дощі  блукатимуть  та надокучатимуть мешканцям  всіх українських регіонів. Осіння сльота та опади прийдуть  і  в центральні регіони, сюди увійдуть столиця країни та обласні центри Черкаси та  Кропивницький.

П'ятниця, 23 вересня

Вересневі опади   рясно поливатимуть всі українські регіони. Нічної пори стовпчик термометра опуститься до  — +8 ... +10,  в денний час потеплішає до — +13 ... +18 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні випав перший снігУ неділю, 18 вересня, у мережі опублікували фото першого снігу в Україні – випав на вершині гори в Карпатах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини