Головна Новини Суспільство події Допомога Україні: назвали ТОП-10 країн-благодійників
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомога Україні: назвали ТОП-10 країн-благодійників

Платформа єДопомога розроблена для допомоги громадянам, які постраждали від російської агресії

18 травня 2022, 19:31
Поділіться публікацією:

Люди з усього світу продовжують допомагати українцям, які постраждали від російської агресії. Відтак у Міністерстві соціальної допомоги України назвали ТОП-10 країн-благодійників, жителі яких допомогли онлайн на платформі єДопомога.

Допомога Україні: назвали ТОП-10 країн-благодійників

Люди з усього світу продовжують допомагати українцям, які постраждали від агресії росії (фото з відкритих джерел)

У відомстві опублікували нові статистичні дані станом на 18 травня 2022 року.

"Станом на 18 травня 2022 року у ТОП-10 країн-благодійників, мешканці яких допомогли онлайн на платформі єДопомога, увійшли: Україна, Сполучені Штати Америки, В’єтнам, Канада, Польща, Об’єднані Арабські Емірати, Швейцарія, Нідерланди, Німеччина та Італія",- йдеться у повідомленні.

Заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Кошеленко розповів, куди йдуть кошти.

“Допомога онлайн — це не тільки допомога конкретній людині, яка отримує їжу, ліки чи паливо. Це допомога всьому ланцюжку постачання. Це і підтримка супермаркету, де працюють люди, це і підтримка національного виробника товарів. Тобто, з точки зору роботи економіки, це набагато краще, ніж просто, коли постачається гуманітарна допомога і роздається. Всі, хто працює в цьому ланцюжку постачання, також отримують підтримку завдяки єДопомозі та благодійникам”, — заявив Кошеленко.
Платформу єДопомога створена Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції, аби допомагати українцям, які постраждали від російської агресії. На платформі можна дізнатися, як отримати гроші від держави, залишити заявку на допомогу або запропонувати підтримати інших у забезпеченні продуктами харчування, одягом, ліками тощо.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про санкції проти Росії та допомога Україні.

Допомога Україні: назвали ТОП-10 країн-благодійників - фото 2





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини