Головна Новини Суспільство події Dolce & Gabbana відмовиться від натурального хутра
commentss НОВИНИ Всі новини

Dolce & Gabbana відмовиться від натурального хутра

Бренд Dolce & Gabbana зробив офіційну заяву

31 січня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:

Представники всесвітньовідомого італійського бренду Dolce & Gabbana   прийняли рішення відмовитися  використовувати натуральне хутро під час створення нових колекцій одягу.  Про це заявили представники будинку моди в Італії, розмістивши своє звернення  на сторінках журналу  Vogue Italia.

 Dolce & Gabbana відмовиться від натурального хутра

Бренд вже зробив офіційну заяву (фото з відкритих джерел)

 За словами директора з комунікацій та маркетингу Dolce & Gabbana Феделе Усаї, якого цитує це медіа, власники популярного бренду прагнуть до такого близького майбутнього, в якому  використовувати  хутро тварин буде неможливо. Тому вони відповідально заявляють, що вже зараз представники модного будинку планують  виготовляти  свій одяг та супутні аксесуари з екохутра.  На виробництві будуть збережені  робочі місця для  співробітників, які раніше працювали над  створенням  хутряних  виробів.

Як переконаний директор з комунікацій  та маркетингу Dolce & Gabbana, світова індустрія моди пропагує речі важливі та соціально відповідальні, які потрібно поширювати та заохотити. Тому наш бренд  впроваджуватиме екологічно чисті процеси у виробництво, використовуючи інноваційні матеріали в модних колекціях. Також вони ставлять за ціль – зберегти робочі місця для працівників та використати в новому напрямку їх професіоналізм.

Представники відомого бренду не перші, які вирішили відмовитись від того, щоб використовувати в одязі натуральне хутро. Попередньо такі заяви виголосили будинки моди Versace, Prada, Giorgio Armani, бренди Ralph Lauren, Michael Kors та Burberry.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дочка Моніки Беллуччі стала обличчям нового аромату Dolce & Gabbana.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини