Головна Новини Суспільство події Додатковий вибір для абонентів: Vodafone отримає новий код
commentss НОВИНИ Всі новини

Додатковий вибір для абонентів: Vodafone отримає новий код

"Vodafone вже має у своєму розпорядженні чотири номерні коди: 050, 066, 095, 099

6 березня 2024, 16:25
Поділіться публікацією:
Vodafone отримає новий код на 10 мільйонів номерів. Так, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та послуг почтового зв'язку, дозволила компанії користування новим кодом мережі 75. Це рішення відкриває двері до нових можливостей для мільйонів українців, надаючи їм ще більше варіантів при виборі особистого мобільного номера.

Додатковий вибір для абонентів: Vodafone отримає новий код

Vodafone отримає новий код на 10 мільйонів номерів

Прес-служба комісії зазначила, що Vodafone Україна отримав право на використання коду сеті "75" для мережі мобільного зв'язку, з абонентською місткістю до 10 млн номерів, що є значним розширенням для компанії. Цей крок дозволить  Vodafone запропонувати своїм абонентам більш широкий спектр номерів, підкреслюючи їх індивідуальність та персоналізацію у повсякденному спілкуванні.

За словами представників компанії, нововведення дасть змогу абонентам вибирати номери, що починаються на "075", вже до кінця цього року.  Vodafone" не вперше демонструє прагнення задовольнити запити своїх користувачів на індивідуальність: відтепер, разом із уже існуючими номерними кодами 050, 066, 095, 099, додатковий ресурс нумерації значно розширить можливості вибору для абонентів.

Особливою перевагою стане сервіс "Вибір номера" на сайті Vodafone, який не лише дозволить вибрати ідеальний номер, але й зарезервувати його. Також ця функція надає шанс відновити раніше деактивований номер, що є додатковим бонусом для тих, хто хоче повернути свій улюблений номер.

Раніше “Коментарі” писали, що уряд Угорщини, який зараз очолює прем'єр-міністр Віктор Орбан, у партнерстві з приватною радіостанцією Antenna Hungaria викупив філію британського концерну Vodafone. За даними ЗМІ, дана телекомунікаційна компанія посідає друге місце за доходами і затребуваністю на ринку, поступається вона лише двом конкурентам — Magyar Telekom і німецькій компанії Deutsche Telekom . Відомо, що націоналізація Vodafone обійдеться угорському уряду в 1,7 мільярда євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини