Головна Новини Суспільство події Дочка Кернеса: чому живе в Лондоні і які стосунки у неї були з батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Кернеса: чому живе в Лондоні і які стосунки у неї були з батьком

Останній раз тато бачився з дівчинкою навесні, але вони часто говорили по телефону

24 грудня 2020, 21:59 comments1054
Поділіться публікацією:

Після смерті Геннадія Кернеса громадськість дізналася, що у нього було не тільки два сина і один пасинок, але ще і 11-річна дочка Софія. Таємницю розкрив друг покійного мера. А до цього про неї знали тільки кілька людей. Про це повідомляє ТСН.

Дочка Кернеса: чому живе в Лондоні і які стосунки у неї були з батьком

Геннадій Кернес. Фото: УНІАН

Мама Софії є співвласницею елітних магазинів дитячого одягу в Києві та Харкові. На даний момент дівчинка живе разом з мамою в Лондоні. Кернес сам хотів, щоб його дочка жила в Британії, тому вона там і залишилася.

Відомо, що сини Кернеса теж з нею знайомі і навіть підтримують зв'язок. Друг мера Павло Фукс розповів, що дочка з татом схожі, як дві краплі води. Кернес же не хотів, щоб дівчинка бачила його в поганому і хворому стані, тому останній раз вони бачилися ще навесні.

Мама Ольга Муравицька живе і в Англії, і в Україні. А з Геннадієм вони познайомилися в Харкові. Зараз у жінки є чоловік, вона народила від нього дитину.

Бабуся і дідусь Софії поділилися, що Ольга з дівчинкою не змогли бути присутніми на похороні в Харкові, тому що Британію закрили на карантин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, друг Кернеса — про дочку політика, яку ніхто не знав. Соратник колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса Павло Фукс вперше розповів про дочку політика. Слова Фукса наводить видання "Країна".
"Чи знав я про дочку Кернеса? Ну звичайно. Їй 11 років. Звуть Софія. Вона живе зі своєю мамою в Лондоні. Сини Кернеса підтримують з нею взаємини. Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона його бачила хворим. Вона на нього дуже схожа — просто копія! І зовні, і за характером", — заявив Фукс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Буковед

24 грудня 2020, 22:27

грамотеи "присутствовать на похороне"

Юрий

24 грудня 2020, 22:10

Просто копия... Сочувствую девочке, наверное красота неописуемая.


Новини