Головна Новини Суспільство події Добрі історії: школяр, який врятував кота, закривши його своїм тілом, виїхав з Маріуполя (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Добрі історії: школяр, який врятував кота, закривши його своїм тілом, виїхав з Маріуполя (ФОТО)

Фотограф Андрій Дубчак показав щасливого хлопчика, який вижив у пеклі Маріуполя

24 квітня 2022, 17:50 comments1446
Поділіться публікацією:

Хлопчик, який, рятуючи кота, закрив його своїм тілом, врятувався з пекла у Маріуполі. Разом з ним врятувалися його рідні, в тому числі батько, який закрив сина і кота. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомленні на сторінці Верховної Ради України у соцмережі.

Добрі історії: школяр, який врятував кота, закривши його своїм тілом, виїхав з Маріуполя (ФОТО)

Ваня з Маріуполя (фото Андрій Дубчак)

Дивовижна історія про людяність і доброту наших людей. Світлину, де юнак усміхається та тримає на руках кота, показав фотограф Андрій Дубчак.

"І знову про людяність українців, про те, як ми вміємо рятувати Життя, інколи нехтуючи власним. Ваня з Маріуполя. Він рятував цього кота, закривши його власним тілом під час артобстрілу. Його батько рятував власним тілом і Ваню, і кота під ним. Вижили. Виїхали. Дивна історія. Запам'яталися слова його мами: "Саме страшне, що може бути, це коли твої діти питають, — "Мама, я помру?", — а над тобою твій будинок рвуть снаряди"... Цій родині пощастило. Вижили і вийшли",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського прокоментували ситуацію у МаріуполіЗа словами прессекретаря президента України Володимира Зеленського — Сергія Нікіфорова — територія заводу "Азовсталь" у Маріуполі знаходиться під контролем українських військових. Решту міста контролюють російські окупаційні війська. Кількість цивільних, які залишаються на території "Азовсталі", за словами представника президента, потрібно уточнювати та перевіряти.  Крім того, Нікіфоров прокоментував заяви російського керівництва про відмову від штурму металургійного заводу у Маріуполі. 

 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини