Головна Новини Суспільство події До Росії привезли на продаж ковбасні вироби, виготовлені на окупованих українських територіях
commentss НОВИНИ Всі новини

До Росії привезли на продаж ковбасні вироби, виготовлені на окупованих українських територіях

До Росії експортують ковбасні вироби з окупованого Донбасу

11 січня 2022, 17:29
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих українських територіях запрацювало виробництво з виготовлення м'ясних виробів. М'ясні вироби експортують для продажу росіянам. Про це пише російське видання "Дождь".

До Росії привезли на продаж ковбасні вироби, виготовлені на окупованих українських територіях

До Росії привезли ковбаси з ДНР, фото з відкритих джерел

Відомо, що з самопроголошеної так званої "Донецької народної республіки" до Росії експортували першу партію ковбаси, яку виготовило ТОВ "Єнакіївський м'ясокомбінат". До Ростовської області днями привезли на продаж до торгівельних мереж 1,5 тонни сиров'ялених ковбасних виробів.

Відповідно до указу президента Росії Володимира Путіна "Про надання гуманітарної підтримки населенню окремих районів Донецької та Луганської областей України", товари з псевдореспублік не оподатковуються експортними чи імпортними митами й можуть продаватися на рівні з тими, що виготовлені в Росії.

Нагадаємо, що представники Російського союзу промисловців і підприємців розробили план щодо розвитку ринку сільськогосподарських і харчових технологій. До плану включено виробництво альтернативних продуктів харчування з білків комах і рослин.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Кремлі заявляли про готовність обговорити деескалацію на Донбасі. Про готовність російської влади заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков. Умова залишається та сама — у Вашингтоні мають дати відповідь на пропозиції щодо гарантій безпеки.

Також ми писали, що в повідомленні Державного департаменту зазначається, що Сполучені Штати схвально сприймають інформацію від ОБСЄ щодо рішучості української сторони та інших учасників ТКГ "повністю дотримуватися заходів щодо посилення угоди про припинення вогню від 22 липня 2020 року".






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Буба

11 січня 2022, 19:25

А Енакиевский мясокомбинат делает зельц?


Новини