Головна Новини Суспільство події До Грузії прибув круїзний лайнер із прихильниками Путіна на борту: як зустріли грузини
commentss НОВИНИ Всі новини

До Грузії прибув круїзний лайнер із прихильниками Путіна на борту: як зустріли грузини

У відповідь на прибуття до Грузії круїзного лайнера з прихильниками Путіна на борту почалися протести

31 липня 2023, 13:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні до грузинського порту Батумі вдруге за кілька днів прибув круїзний лайнер Astoria Grande з російськими туристами. Біля причалу почалися протести. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Эхо Кавказа".

До Грузії прибув круїзний лайнер із прихильниками Путіна на борту: як зустріли грузини

До Грузії прибув круїзний лайнер із прихильниками Путіна

Зазначається, що на акцію протесту в батумському порту зібралися студенти, опозиціонери та громадські активісти. На місці встановлено металеві огорожі, посилено заходи безпеки. Затримано до 10 учасників протесту – у зв'язку з якими діями поки що не уточнюються.

Серед пасажирів лайнера – зірки телеканалу RU.TV, які публічно підтримують війну РФ проти України та путінський режим.

Зокрема, на борту присутній учасник марафону "Zа Росію" на підтримку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, прихильник анексії Криму Росією та висування Путіна у президенти РФ у 2018 році, а також колишній соліст групи Hi-Fi Мітя Фомін, проти якого Україна ввела санкції .

Також серед пасажирів лайнера російський музичний гурт "Тестостерон", який давав концерти для окупантів у військовому госпіталі Міноборони Росії у Нижньому Новгороді, а також Семенівським полком у Москві.

Ще один артист на Astoria Grande – це білорус Дмитро Колдун, який давав концерт у так званій ДНР у 2018 році та підтримує агресивну політику РФ.

Зазначимо, 27 липня лайнер Astoria Grande із туристами з Росії вже відвідував Батумі. Тоді місцеві мешканці вийшли на протест. Вони скандували "Російський корабель, йди на**" та "Абхазія – це Грузія", а також принесли фотографії, що зображують Абхазію та події серпневої війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому США грають на стабільність у РФ – як у цій ситуації бути Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини