Головна Новини Суспільство події До +36: українців чекає нестерпна спека - в країну зайшов антициклон
commentss НОВИНИ Всі новини

До +36: українців чекає нестерпна спека - в країну зайшов антициклон

В останні дні на більшу частину території України поширив свій вплив антициклон ZOE

22 червня 2021, 12:07
Поділіться публікацією:

На території України до кінця тижня буде справжня спека, яка обумовлена антициклоном. Про це розповіли в Укргідрометцентрі, пише інформаційне агенство "УНІАН".

До +36: українців чекає нестерпна спека - в країну зайшов антициклон

Погода в Україні - фото з відкритих джерел

"Останніми днями на більшу частину території України поширив свій вплив антициклон ZOE. Під час антициклону в літній період погода є сухою, малохмарною і спекотною. Саме такі погодні умови збережуться практично по всій території нашої країни до кінця цього тижня", — розповіли синоптики.

Відзначається, що в південних регіонах країни, а також у Карпатах ймовірні короткочасні дощі з грозами, на решті території України опадів не передбачається.

Згідно з даними синоптиків, температура на цьому тижні буде високою. Вдень стовпчики термометрів у багатьох регіонах будуть підніматися до +31, а подекуди до + 36 градусів.

Нагадаємо, що в цьому році літо видалося спекотним. Сонце пече немилосердно, червнева температура зашкалює 30 і навіть більше градусів тепла. Кожен з нас шукає порятунок від надокучливого сонця — прохолодне місце. А ще у таку погоду дуже хочеться пити. Щоб не збезводнити свій організм і не мати подальших проблем зі здоров'ям. Що пити, у якій  кількості, які напої тонізують організм і є найкориснішими в спеку. Свої рекомендації щодо напоїв дають медики.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що український аграрний сектор значними темпами адаптується до нових умов роботи через глобальну зміну клімату. Про це в ході форуму "Україна 30. Екологія" розповів міністр аграрної політики і продовольства України Роман Лещенко.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини