Головна Новини Суспільство події «ДНР» і «ЛНР» домовилися про створення аналога Євросоюзу - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

«ДНР» і «ЛНР» домовилися про створення аналога Євросоюзу - нардеп

В "ЛДНР" впевнені, що цей крок стане запорукою прискорення їх розвитку

7 вересня 2021, 14:03
Поділіться публікацією:

Нардеп Олексій Гончаренко потролив ватажків псевдореспублік "ЛДНР", висміявши новину про створення "ДНР" і "ЛНР" єдиного економічного простору. Передбачається, що будуть зняті обмеження на переміщення громадян, продукції та фінансів між "республіками". Про це інформує видання "Коментарі".

«ДНР» і «ЛНР» домовилися про створення аналога Євросоюзу - нардеп

Денис Пушилін - фото з відкритих джерел

Олексій Гончаренко зазначив, нічого не скажеш, історичний момент. "Квазіформування" досягли домовленості створити практично аналог Євросоюзу, тільки з розрухою, війною і терористами. Так звані "ДНР" і "ЛНР" домовилися про створення єдиного економічного простору.

"В "Л/ДНР" стверджують, що цей єдиний економічний простір дозволить зняти обмеження на переміщення громадян, продукції та фінансів. Нагадаю усім любителям "русского міра", що до 2014 року ніхто не обмежував переміщення громадян між Донецькою і Луганською областями, продукти також перевозили без особливих проблем, люди отримували зарплати, працювали міжнародні банки, не було санкцій. Але тут прийшла Росія і вирішила врятувати жителів Донбасу від хорошого життя", — написав народний обранець.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в "ДНР" до 1 вересня вийшла друком "Азбука Донбасу". Представники "освітньої системи" так званої "Донецької народної республіки" видали друком підручник для місцевих першокласників.

Також читайте на "Коментарях" — президент Володимир Зеленський заявив, що Росія хоче перетворити жителів ОРДЛО у рабів, використавши наївних громадян у своїх цілях, щоб з більшою впевненістю отримати перемогу на виборах до Держдуми Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини