Головна Новини Суспільство події Для України зменшилася кількість країн "червоної" зони - перелік МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Для України зменшилася кількість країн "червоної" зони - перелік МОЗ

В оновлений список "червоної" зони увійшла 71 країна

19 лютого 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я України оприлюднило оновлений список країн "червоної" і "зеленої" зон. Про це повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на повідомлення Міністерства охорони здоров'я.

Для України зменшилася кількість країн "червоної" зони - перелік МОЗ

Для України зменшилася кількість країн "червоної" зони - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що до "червоної" зони відносяться країни з більш високим, ніж в Україні (148,4), показником захворюваності COVID-19 на 100 тисяч населення протягом останніх 14 днів.

В оновлений список "червоної" зони увійшла 71 країна, що на дев'ять менше, ніж минулого разу. В першу десятку потрапили Чорногорія, Чехія, Ізраїль, Сан-Марино, Монако, Андорра, Сейшели, Естонія, Словенія, Сент-Люсія. Для України "позеленіли" Німеччина, Хорватія і Канада, які раніше були "червоними".

Для України зменшилася кількість країн ”червоної” зони - перелік МОЗ - фото 2

Нагадаємо, що туризм у всьому світі зараз залежить виключно від того, як надалі буде розвиватися ситуація навколо пандемії коронавірусної інфекції COVID-19. Разом з поширенням вакцин проти коронавірусу в різних країнах світу, зростає і надія на те, що туризм зможе відновитися в 2021 році. Згідно з найостаннішими даними Всесвітньої Ради з туризму і подорожей, опублікованими на початку листопада минулого року, обмеження на поїздки, викликані пандемією коронавірусу, відняли 4,7 трлн дол з глобального валового внутрішнього продукту тільки в 2020 році. "Коментарі" розповіли, чи варто планувати відпустку за кордоном у 2021 році.

У нашому матеріалі також можна прочитати про те, що експерти з туристичної галузі назвали найкрасивіші і цікаві напрямки для подорожей в 2021 році. Про це повідомили на сайті European Best Destinations. Щоб скласти рейтинг найпопулярніших маршрутів, фахівці провели опитування. Виявилося, що більшість мандрівників бажає вирушити в Брагу, яка знаходиться в Португалії. Це містечко часто називають "португальським Римом". Там знаходиться величезна кількість дивовижних пам'яток.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини