Головна Новини Суспільство події Дільничний із Дніпра відкрив бізнес на ритуальних послугах: чому його так і не звільнили з органів
commentss НОВИНИ Всі новини

Дільничний із Дніпра відкрив бізнес на ритуальних послугах: чому його так і не звільнили з органів

У Дніпрі "ритуальний бізнес" поліцейського продовжує процвітати

25 січня 2022, 13:40
Поділіться публікацією:

Після публікації статті на порталі "commets.ua" від 24.07.2021 року під назвою "Дільничний у Дніпрі тероризує родичів померлих" , даного дільничного тимчасово усунули від виконання своїх обов'язків. Степаненко Роман пішов на лікарняний, а потім і у відпустку.

Дільничний із Дніпра відкрив бізнес на ритуальних послугах: чому його так і не звільнили з органів

Ілюстративне фото з відкритих джерел

По ньому було проведено службове розслідування, проте воно нічим не скінчилося. Роман Степаненко не лише не був звільнений із органів поліції, навпаки, він ще більше розгорнув масштаби своєї діяльності та вплив у сфері ритуальних послуг.

Нещодавно було відкрито ритуальну службу під назвою "Велес", що розташована по проспекту Богдана Хмельницького, 48 у м. Дніпро. Послуги надаються від ФОП "Панова Олена Вікторівна", що зареєстрована як підприємець у м. Києві. Ходять чутки, що до діяльності цього підприємства нібито має відношення Роман Степаненко.

Після відкриття цього підприємства, родичі померлих змушені користуватися послугами даної ритуальної служби, інакше трупи відвозять на розтин у морг, незалежно від того, чи був покійний на обліку у лікарів. При цьому дільничний нібито вигадує причини для проведення розтину: він вказує, що бачить тілесні ушкодження на тілі померлого. При цьому родичі покійників мають заплатити за доставку трупа до моргу на розтин.

Але навіть якщо люди згодні на надання послуг з боку ритуальної служби, то вони потім платять величезні гроші за одні й ті ж самі послуги, які називають різними термінами. Так, у прайсі можна виявити рахунок за розтин людини, який проводить бюро судових експертиз, і "Велес" до нього не має жодного стосунку.

Також відомо, що нещодавно було придбано автомобіль, який за габаритами підходить для надання ритуальних послуг. Авто зареєстровано на родичів Романа Степаненка.

Залишається питання, чому службове розслідування не дало результатів і який зв'язок має покупка авто та посада Степаненка з діяльністю ритуальної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини