Головна Новини Суспільство події Дієтологи розповіли, як скинути зайву вагу, вживаючи каву у правильний час
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи розповіли, як скинути зайву вагу, вживаючи каву у правильний час

Американські дієтологи радять випити чашку кави через півгодини після пробудження за сніданком

30 вересня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Вживання кави протягом 30 хвилин після пробудження може бути однією з кращих звичок для метаболізму і тіла загалом. Хоча гідратація важлива для запуску травлення, починати ранок варто зі склянкою води, перехід на каву менш ніж через годину після пробудження може мати деякі суттєві переваги з плином часу. Рекомендації дієтологів США публікує She Finds.

Дієтологи розповіли, як скинути зайву вагу, вживаючи каву у правильний час

Кава, фото з відкритих джерел

"Я рекомендую кави натщесерце через 30 хвилин після склянки води з лимоном для схуднення, — говорить сертифікований клінічний дієтолог і засновниця Hudson Valley Nutrition Христина Таул. — Лимонна вода зволожує і забезпечує лужне середовище для майбутнього споживання".

Чорна кава як і раніше підходить, якщо ви сподіваєтеся отримати максимальну користь від ранкової кави, але початок дня з кавою до їжі може допомогти природним чином обмежити переїдання і прискорити спалювання жиру. Кава протягом 30 хвилин після пробудження буде діяти як природний засіб придушення апетиту, що дозволить вам з'їсти свій перший прийом їжі без виснажливого голоду, який іноді наздоганяє нас вранці. Не слід використовувати його як засіб під час недоїдання.

"Вживання кави натщесерце або під час першого прийому їжі в день може запобігти переїданню і втраті ваги", — говорить дієтолог Ліза Річардс.

Проте чорна кава із низьким вмістом цукру буде кращим варіантом, щоб зменшити нездорову тягу, а також уникнути збільшення кількості калорій. Загалом можна отримувати калорії із твердої їжі, щоб забезпечити організм найбільшою кількістю поживних речовин, а замість цього сильно підсолоджена кава буде пропонувати тільки "порожні" калорії.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що експерти назвали, які напої можна пити вранці, крім кави, щоб отримати заряд бадьорості, енергії та сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини