Головна Новини Суспільство події Державний центр радіочастот просить допомогти Україні Міжнародний Союз Електрозв'язку
commentss НОВИНИ Всі новини

Державний центр радіочастот просить допомогти Україні Міжнародний Союз Електрозв'язку

Українські відомства просить допомогти з контролювання радіочастот Міжнародний Союз Електрозв'язку

28 лютого 2022, 18:35
Поділіться публікацією:

Генеральний директор Українського державного центру радіочастот звернувся до директора Бюро радіозв'язку Міжнародного Союзу Електрозв’язку. Про це повідомляють в прес-службі.

Державний центр радіочастот просить допомогти Україні Міжнародний Союз Електрозв'язку

Фото ілюстративне / Pixabay

У зв'язку з підступним та цинічним наступом на українські міста Росією державний центр просить "вважати всі частотні присвоєння Російської Федерації, які наразі перебувають на координації згідно Регламенту радіозв'язку МСЕ або регіональних угод та для яких Україна визначена БР МСЕ як зачеплена, нескоординованими. І саме такий статус має бути відображений у всіх службових публікаціях МСЕ".

Це потрібно, щоб захистити радіочастотний ресурс України.

"Також просимо застосовувати статус "нескоординовано" для всіх майбутніх частотних присвоєнь Російської Федерації, для яких Україна буде визначена БР МСЕ як зачеплена, поки про інше не будо повідомлено УДЦР", — йдеться в повідомленні.

Наразі всі сили Державного підприємства "Український державний центр радіочастот" зосереджені на тому, щоб надавати підтримку Збройним силам України та вирішувати нагальні питання в умовах щоденного бомбардування населених пунктів.

Як повідомляв портал, стало відомо, які ще країни підтримали нашу державу. За останніми даними, австрійський регулятор наклав мораторій на платежі, адже почали забирати депозити з Sberbank Europe AG в Австрії та його дочірних філіалів в Хорватії та Словенії. Клієнти забирають гроші з рахунків, а рубль обвалюється, курс сягнув історичної позначки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини