Головна Новини Суспільство події Депутатка від "Слуги народу" Оксана Гринчук задекларувала дорогий кросовер як сільгосптехніку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутатка від "Слуги народу" Оксана Гринчук задекларувала дорогий кросовер як сільгосптехніку (ФОТО)

Депутатка купила машину за 212 тисяч гривень

17 серпня 2021, 22:22
Поділіться публікацією:

Депутатка від "Слуги народу" Оксана Гринчук задекларувала дорогий кросовер Infiniti QX50. У своїй декларації політик вказала, що придбала авто за 212 тисяч гривень. Про це йдеться на сайті НАЗК.

Депутатка від "Слуги народу" Оксана Гринчук задекларувала дорогий кросовер як сільгосптехніку (ФОТО)

Оксана Гринчук (фото з відкритих джерел)

Варто зазначити, що люксова машина була внесена в декларацію нардепки, як "сільгосптехніка". Документ зі змінами в декларації був поданий 2 серпня цього року.

Депутатка від ”Слуги народу” Оксана Гринчук задекларувала дорогий кросовер як сільгосптехніку (ФОТО) - фото 2

Відтак, за інформацією, яку вказала Оксана Гринчук, машину придбали 25 липня в Ірини Олександрівни Колчанової.

Варто зазначити, що в офіційного дилера Іnfiniti QX50 можна придбати за понад один мільйон гривень. Машини з пробігом на б/в ринку вартують приблизно вдвічі дешевше.

Відомо, що до того як потрапити у Раду за списком від партії "Слуга народу", Оксана Гринчук працювала менеджером та в секторі маркетингу компанії "Київстар".

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що постраждалий водій розповів про аварію із нардепом  Юрченком.
Скандальний нардеп Олександр Юрченко, якого нещодавно виключили з лав через корупцію з партії "Слуга народу" знову потрапив у скандал.  Цього разу нардеп, перебуваючи під дією наркотичних речовин,  влаштував аварію.  ДТП сталося у Львові на площі Міцкевича. 
Чоловік каже, що скандальний політик побив його автомобіль Volkswagen Jetta, виїжджаючи заднім ходом з готелю "Жорж" на своєму Ford Mustang. В цей момент чоловік знаходився на головній дорозі.
Він заявляє, що почувши це, нардеп  хотів  втікати, але не зміг цього зробити, бо попереду утворився затор.  Відтак, втеча не вдалася.
Тоді інший водій  покликав на допомогу перехожих. Декілька чоловіків відтягнули політика та повернули його телефон. Стало відомо, що потерпілий водій за фахом – лікар-психіатр,  тому він відразу помітив  "дивну" поведінку політика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Эдуард,Киев

17 серпня 2021, 21:50

Выгнать из гнилой партии "Служак " и посадить сучку брехливую


Новини