Головна Новини Суспільство події Депутат Верховної Ради провів борцівський спаринг з сином президента Хорватії
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Верховної Ради провів борцівський спаринг з сином президента Хорватії

Політик- спортсмен Жан Беленюк стверджує, що таким чином налагоджує міждержавні взаємини

6 квітня 2021, 00:15
Поділіться публікацією:

Срібний призер Олімпади 2016 в греко-римській боротьбі і депутат Верховної Ради Жан Беленюк розповів, що проводить спаринги з сином президента Хорватії Зоран Міланович. Політик- спортсмен стверджує, що таким чином налагоджує міждержавні взаємини.

Депутат Верховної Ради провів борцівський спаринг з сином президента Хорватії

Жан Беленюк (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні боролися з сином Президента Хорватії Зоран Міланович. Марко займається греко-римською боротьбою, відповідно в Хорватії цей вид спорту в особливій пошані. Налагодження міждержавних взаємин прям в спортивному залі проходить саме так", — написав Беленюк в Instagram.

Раніше нардеп від "Слуги народу" Жан Беленюк розповів, в яких умовах і за якими цінами харчуються народні депутати України. Парламентарій опублікував відео з депутатської дальні на своєму каналі в YouTube. Так, згідно з прайсом, салати коштують від 24 до 129 грн за порції 100-200 г, холодець — 39 грн, мова заливний — 51 грн, бутерброд з лососевою ікрою — 56 грн, а 100 г сьомги — 174 грн. Перші страви обійдуться приблизно в 45 грн, а другі — від 7 грн за куряче яйце, 35 грн за омлет до 145-185 грн за рибні страви. Крім того, в депутатському громадському харчуванні великий м'ясний асортимент — котлети, біфштекси, голубці, биточки. Менш різноманітний вибір десертів, але зате завжди можна купити вже готові ласощі, наприклад, шоколадні батончики, або ж фрукти. Продається також чай і кава, алкоголю в меню на відео — не було.

"Кожен день асортимент змінюється", — зазначив нардеп. На відео можна помітити, що більшість парламентаріїв обідають в їдальні по системі самообслуговування. Але є в Раді і міні-ресторан: там депутатів обслужать офіціанти, але потрібно залишити "чайові". Беленюк зізнався, що сам в цій "кімнатці" не харчується.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини