Головна Новини Суспільство події Денисова в черговий раз попалася на брехні на темі звільнення українок з ОРДЛО, - політексперт Мулик
commentss НОВИНИ Всі новини

Денисова в черговий раз попалася на брехні на темі звільнення українок з ОРДЛО, - політексперт Мулик

Політичний експерт Влад Мулик вважає, що потрібно дозволити главі політради партії "Опозиційна платформа - За життя", народному депутату Віктору Медведчук привезти полонених українців

26 січня 2021, 22:06
Поділіться публікацією:

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова продовжує піаритися на темі звільнення українок з ОРДЛО. Про це заявив політичний експерт Влад Мулик на сторінці у своєму Facebook.

 Денисова в черговий раз попалася на брехні на темі звільнення українок з ОРДЛО, - політексперт Мулик

Людмила Денисова (фото з відкритих джерел)

"Людмила Денисова продовжує піаритися на темі звільнення українок з ОРДЛО. Вона незадоволена, що представники ОРДЛО практично послали офіційний Київ, і тепер омбудсмен зриває звільнення полонених українок", — написав Влад Мулик.

Він повідомив, що в своєму телеграм-каналі http://t.me/denisovaombudsman Денисова зробила заяву, що відносно тих, кого планують передати, досі тривають судові засідання.

"Як заявляє Денисова, на цей час, кого саме повернуть — невідомо. Та все давно всім відомо. Три з чотирьох жінок, які погодилися в ОРДЛО передати за посередництва Віктора Медведчука, сидять в тюрмах з березня і липня 2019 року, ще одна — з серпня 2017 року. Їх засудили до 12-14 років позбавлення волі, але вони могли ще 20 січня повернутися на батьківщину, в сім'ї і до рідних", — зазначив Мулик.

Однак, підкреслив експерт, треба тільки дозволити главі політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народному депутату Віктору Медведчуку поїхати на КПВВ і привезти полонених.

"Бідні полонені жінки стали жертвами політичних амбіцій влади, і я тепер вже сумніваюся, що Київ хоч якось хоче повернути своїх громадян додому. Але це й не дивно — доля українців нинішній владі байдужа. Сподіваюся, телеграм-канал уповноваженого Верховної Ради з прав людини закриють. А полонені українки повернуться додому ", — додав Мулик.

Нагадаємо, раніше глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук заявив, що передача полонених українців політику і куму президента РФ Путіна Віктору Медведчуку припинена.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктор Тор

27 січня 2021, 08:37

Какой же "сладенький" этот Мулык.А может пора уже начать все называть своими именами . Например ,что Медведчук-сволочь последняя,и его нужно изолировать,что Мулык пропутинская пророссийская мразь.Что трусость некоторых украинцев(Турчинова и иже с ним) ,спрятавшихся за словом "гибридная" привели к тому,что потеряны территории. То, что говорят медведчуки и мулыки не есть мнением,это есть ПРЕДАТЕЛЬСТВО,и либо ГОСУДАРСТВО(если оно есть) поставит это "быдло" "в стойло",либо не надо надувать щеки. Путин,и его Россия,конечно твари,но тот, кто ничего не делает,чтобы защитить свой народ от этих тварей,сам тварь еще худшая(подтверждено историей).Нацистов прошу не радоваться,они такие же,как и Путин,только с иными флагами и факельными шествиями.


Новини