Головна Новини Суспільство події День ЗСУ: Зеленський привітав військових з професійним святом
commentss НОВИНИ Всі новини

День ЗСУ: Зеленський привітав військових з професійним святом

Зеленський висловив подяку за відвагу, мужність і героїзм всьому особовому складу та ветеранам 3бройних Сил України

6 грудня 2020, 09:20
Поділіться публікацією:

У неділю, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних Сил. З цієї нагоди, голова держави Володимир Зеленський опублікував привітання і подякував українським воїнам за їх мужність і героїзм.

День ЗСУ: Зеленський привітав військових з професійним святом

6 грудня - День Збройних сил України / Фото з відкритих джерел

"Бути військовослужбовцем Збройних Сил України нелегко, адже саме на ваших плечах лежить найбільший тягар відповідальності за долю української держави та захист її територіальної цілісності", — сказав президент.

Володимир Зеленський зазначив, що це свято мужніх воїнів, які щодня виконують небезпечну роботу — стоячи зі зброєю в руках вони забезпечують мир і безпеку українських громадян. Зокрема, десятки тисяч воїнів продовжують виконувати складні завдання в зоні ООС, стримуючи російського агресора.

"У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя за Україну, їх подвиг житиме вічно і служити зразком чесного і самовідданого служіння Батьківщині", — зазначив президент України.

Зеленський подякував військовослужбовцям за їх відвагу, мужність, героїзм і сумлінне виконання своїх завдань. Він побажав їм міцного здоров'я, успіхів, незламності духу і нових перемог.

Нагадаємо, що День ЗСУ з'явився в українському календарі офіційно в 1993 році й дата була обрана не випадково. У цей день було прийнято Закон України "Про збройні сили України". Щорічно 6 грудня в країні вшановують не тільки діючих військовослужбовців, а й тих, хто вже відслужив, а також ветеранів та учасників АТО.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський розповів, коли в країні буде оголошено локдаун.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини