Головна Новини Суспільство події "Демілітаризація" рашистів триває: на Сході ЗСУ знищили 60 військових РФ та один літак
commentss НОВИНИ Всі новини

"Демілітаризація" рашистів триває: на Сході ЗСУ знищили 60 військових РФ та один літак

Українські військові завдали суттєвих ударів російським окупантам

6 квітня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

Російські військовослужбовці цієї доби на Сході  три рази йшли атаки. В повідомленні йдеться, що зараз  ще бої не закінчились.Про це інформують в  оперативно-тактичному  угрупуванні "Схід".

"Демілітаризація" рашистів триває: на Сході ЗСУ знищили 60 військових РФ та один літак

ЗСУ знищили три танки (фото з відкритих джерел)

Захисники України цієї доби ліквідували:

-особового складу — до 60 загарбників;

-танків — 3;

-БМП — 1;

-міномет з розрахунком — 1;

-АТ — 6;

-літаків — 1.

"Демілітаризація" рашистів триває, українські воїни продовжують впевнено відправляти загарбників на той світ", — зазначили військові.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські військові перетворили півсотні техніки окупантів на металобрухт. Українські військові знищили велику кількість техніки окупантів. Таку заяву зробило Оперативно-тактичне угруповання "Схід" на своїй сторінці у Фейсбуці. Також українські воїни опублікували  фото, де видно, що російська техніка перетворилася на купу металобрухту.

Також "Коментарі" інформували про те, що українські десантники знищили підрозділ РЕБ та спецназ окупантів. Українські військові продовжують стояти на захисті нашої країни. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штумових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook. Як стало відомо, наші воїни-десантники ліквідували спецназ РФ, який охороняв підрозділ радіоелектронної боротьби. Воїни 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили підрозділ радіоелектронної боротьби (РЕБ) ЗС російської федерації. Охорону підрозділу РЕБ здійснювали військовослужбовці однієї з бригад спеціального призначення Головного Управління генерального штабу ЗС РФ.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини