Головна Новини Суспільство події Де не можна зберігати гроші, щоб не приманити до будинку безгрошів'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Де не можна зберігати гроші, щоб не приманити до будинку безгрошів'я

Названі місця в будинку, де категорично забороняється зберігати гроші, тому що це може призвести до фінансових труднощів

18 травня 2022, 03:45 comments2453
Поділіться публікацією:

Гроші мають особливу енергетику, яка може їх як притягувати, так і відштовхувати, а ще купюри люблять, коли про них "дбають". Але не мало важливим є і місце, в якому ви зберігаєте свої заощадження. Експерти назвали несприятливі для грошей "схованки".

Де не можна зберігати гроші, щоб не приманити до будинку безгрошів'я

Зберігання грошей в будинку (фото з відкритих джерел)

Скляні баночки

Багато людей зберігають кошти в баночках, але це не найкраще для них місце, бо воно перекриває фінансовий потік. Гроші перебувають у закритій ємності та не можуть "дихати", тому втрачають свою силу. А якщо купюри ще й пом'яті, то вони можуть притягувати негативну енергетику.

Біля вхідних дверей

Заберіть свої скарби якомога далі від вхідних дверей. Експерти кажуть, що якщо їх зберігати у подібному місці, то вони швидко "йтимуть" з вашого будинку.

У деяких книгах

Це дуже популярна схованка. Але, як виявилося, не у всіх книгах можна зберігати гроші. Якщо хочете збільшити свій фінансовий потік, то тримайте заощадження у добрих і позитивних книгах, а ось жахи та драматичні романи для такого не підходять.

Під матрацом

Ще одне поширене місце зберігання грошей. Але матрац — місце для відпочинку, а не для збільшення своїх фінансів. Заховані там гроші просто лежатимуть, а тому поліпшення фінансового стану у вашому будинку навряд чи відбудеться.

Крім того, не рекомендується зберігати купюри в згорнутому вигляді, а також не перемотуйте їх туго і не тримайте в тісноті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ж ви не довіряєте банкам і вважаєте за краще зберігати свої "скарби" вдома, тоді пропонуємо кілька варіантів надійних схованок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини