Головна Новини Суспільство події ДБР запросило міжнародну допомогу щодо Порошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР запросило міжнародну допомогу щодо Порошенко

У полі уваги ДБР опинилися офшорні компанії, які нібито належать Порошенко

2 листопада 2020, 13:12
Поділіться публікацією:

Співробітники ДБР розслідують діяльність кіпрських і панамських фірм, які нібито належать Петру Порошенку. В рамках слідства правоохоронці вирішили звернутися за міжнародною правовою допомогою. Про це повідомляє офіційний сайт Державного бюро розслідувань.

ДБР запросило міжнародну допомогу щодо Порошенко

"Слідчі Державного бюро розслідувань здійснюють досудове розслідування за фактом вчинення п'ятим президентом України у 2014 році навмисних дій, спрямованих на відкриття компанії в юрисдикції Британських Віргінських островів", — заявив в.о. директора ДБР Олексій Сухачов.

Згідно з інформацією правоохоронців, зазначені дії були здійснені за допомогою кіпрської та панамської юридичних фірм, а відповідна компанія зареєстрована на Британських Віргінських островах. При цьому, єдиним її бенефіціарним власником вказаний особисто п'ятий президент України.

Слідчі угледіли в подібних діях ознаки відмивання доходів і вирішили звернутися до міжнародних запитами до компетентних органів Британських Віргінських островів, Республіки Панама і Республіки Кіпр.

Як повідомляв портал "Коментарі", Служба безпеки України на чолі з Іваном Бакановим відкрила 15 нових кримінальних проваджень щодо п'ятого президента Петра Порошенка.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини