Головна Новини Суспільство події Давид Арахамія розповів про свої враження за 2021 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Давид Арахамія розповів про свої враження за 2021 рік

Керівник фракції "Слуга народу" поділився враженнями від 2021 року

17 грудня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Давид Арахамія під час ефіру "Право на владу" розповів, що для нього стало найбільшим враженням в поточному році. Також лідер фракції "Слуга народу" повідомив, що замість важливих законопроектів, на його думку, суспільству більше цікаві кулуарні плітки та хто з політиків порушує правила дорожнього руху.

Давид Арахамія розповів про свої враження за 2021 рік

Давид Арахамія, фото Facebook

"Для мене, якщо не брати глобальні враження, то найбільше враження року — це плівки Медведчука. На яких ми побачили і почули, як заробляли гроші на вугіллі. Ці плівки Бігус показав, а потім про них взагалі забули. Зрозуміло, що йде слідчий процес, але чомусь в медіапросторі набагато цікавіше, хто кому що сказав, хто що зробив, хто де живе, а державну зраду, особливо, під час війни ніхто не розглядає взагалі", — пояснив політик.

Як приклад він навів ситуацію, коли перетнув подвійну суцільну, й до речі заплатив за це штраф. Нардеп каже, що цю новину журналісти розписали майже як інфопривід дня.

"Сьогодні ми прийняли такий важливий законопроект про локалізацію виробництва в машинобудуванні. Виходжу до журналістів, думаю, що будуть питати всі про локалізацію, а всі питають, чого Порошенко зайшов в прямий ефір телеканалу, що він там робив. Який запит, таку ви маєте і реакцію від політиків. Всім цікаво хто в що одягнений, хто на чому приїхав, хто з ким спілкувався в кулуарах. Ось так і живемо, Я не звинувачую нікого. Це і політики винні, і суспільство, це ми так виховані всі. Ми скатуємося до такої примітивної дискусії щодня й не маємо часу поговорити про пенсійну реформу, накопичувальну пенсію, яку ми намагалися прийняти, а потім все завершилося блокуванням роботи Ради", — додав Арахамія.

Як повідомляв портал "Коментарі", Рада схвалила законопроект про локалізацію виробництва та індустріальні парки. Нардеп розповіла, як розвиток парків вплине на економіку України та залучення інвестицій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини