Головна Новини Суспільство події «Давайте ми не будемо проводити Олімпіаду!»: Комаровський висловився проти мрії Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

«Давайте ми не будемо проводити Олімпіаду!»: Комаровський висловився проти мрії Зеленського

Комаровський заявив, що в Україні не можна проводити Олімпійські ігри

27 вересня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Головний педіатр країни, лікар Євген Комаровський висловився проти можливого проведення в Україні Олімпійських ігор, про що раніше говорив глава української держави Володимир Зеленський. Свою позицію Комаровський пояснив тим, що поки Україна входить в число тих країн, де процвітає корупція, немає ніякого морального права проводити подібні дорогі спортивні заходи. Як інформує видання "Коментарі", про це Євген Комаровський заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

«Давайте ми не будемо проводити Олімпіаду!»: Комаровський висловився проти мрії Зеленського

Євген Комаровський Фото: фейсбук Євгена Комаровського

Євген Комаровський впевнений, що на проведенні Олімпіади вкрадуть гроші українських платників податків, адже корупція в Україні так не була переможена.

За словами Євгена Комаровського, влада, яку обрала більшість українців, каже, що хоче провести Олімпійські ігри в Україні за рахунок грошей, які належать народу України, але при цьому ніхто думки самого народу про необхідність проведення Олімпіади не спитав.

"А давайте проведемо референдум з питання, чи проводити в Україні Олімпійські ігри? Нехай нам скажуть: нам треба на це витратити 15 млрд доларів", — зазначив Євген Комаровський.

Він зазначив, є маса інших варіантів, куди можна спрямувати такі величезні гроші. Наприклад, в сферу екології, медицини, освіти.

Зазначимо, раніше президент Володимир Зеленський висловився за те, щоб провести в Україні Олімпіаду. Володимир Зеленський назвав проведення Олімпіади мрією, яку він постарається реалізувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — доктор Євген Комаровський розповів, від чого потрібно позбутися, щоб бути здоровим і не хворіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини