Головна Новини Суспільство події Дарувати дітям свято: група компаній «Здоров’я» продовжує гарну традицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Дарувати дітям свято: група компаній «Здоров’я» продовжує гарну традицію

Група компаній «Здоров’я» є постійним партнером Артцентру Zelo, адже зараз важливо дбати про ментальне здоров’я дітей

18 січня 2024, 21:48
Поділіться публікацією:








Під час різдвяно-новорічних свят група компаній "Здоров’я" на чолі з головою наглядової ради Олександром Доровським долучилася до створення унікального дійства для маленьких харків’ян. Костюмована вистава за участю дорослих і маленьких вихованців Артцентру Zelo подарувала їм радісне піднесення і повернула в щасливе дитинство.

Дарувати дітям свято: група компаній «Здоров’я» продовжує гарну традицію

Група компаній "Здоров’я" влаштувала свято для дітей у Харківській області (фото з відкритих джерел)

Попри всі обставини малюки чекають свят і вірять у дива. Тож для дітей, які відвідують різні заняття Артцентру Zelo, зробили велике свято. Головними акторами стали маленькі учні театрального напряму. Вони розпочали свій шлях лише у травні 2023 року. Та за цей час їхній творчий потенціал проявив себе у найкращому світлі й було створено Дитяче творче об’єднання "SUNRISE".

Дарувати дітям свято: група компаній «Здоров’я» продовжує гарну традицію - фото 2


Діти з великим ентузіазмом і талантом створили музичну виставу "Пітер Пен" – захоплююче шоу з вокальними номерами, танцювальними імпровізаціями та захопливим фехтуванням. Це стало акторсько-мистецьким дебютом юних зірок.

 Переглянути виставу запросили вихованців усіх інших напрямів. Вони із задоволенням співпереживали героям вистави та долучалися до веселих конкурсів.

Дарувати дітям свято: група компаній «Здоров’я» продовжує гарну традицію - фото 3


 Свою театральну виставу актори показали й у Малій Данилівці, що поблизу Харкова. Гостей зібрав кінно-спортивний клуб "Кінний двір". Тут також малеча раділа святу і подарункам, а батьки — щасливим посмішкам своїх дітей.

Група компаній "Здоров’я" є постійним партнером Артцентру Zelo, адже розуміють як зараз важливо дбати про ментальне здоров’я підростаючого покоління. Також фармацевтична компанія виступала спонсором масштабних свят до Дня захисту дітей і Дня незалежності. Завдяки їхній підтримці дітлахи Харкова мають можливість безплатно відвідувати заняття з арттерапії.

Дарувати дітям свято: група компаній «Здоров’я» продовжує гарну традицію - фото 4


— Ніщо не може бути важливішим, ніж благополуччя наших дітей. Заради їхнього вільного майбутнього захисники щодня тіснять ворога з нашої землі. Заради них ми допомагаємо ЗСУ і продовжуємо працювати, щоб вистояла економіка країни. Нехай ці святкові дні допоможуть малечі відволіктися від важких новин і ще трошки побути дітьми, — зазначає Олександр Доровський, голова наглядової ради фармацевтичної компанії "Здоров’я".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини