Головна Новини Суспільство події Данія оприлюднила фото об’єкта, який виявили біля газопроводу "Північний потік"
commentss НОВИНИ Всі новини

Данія оприлюднила фото об’єкта, який виявили біля газопроводу "Північний потік"

У Данії опублікували фотоматеріали з невідомого об'єкта, який знайшли поблизу газопроводу "Північний потік".

29 березня 2023, 17:40 comments2413
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Енергетична агенція Данії оприлюднила матеріали про невідомий раніше об’єкт, який виявили поблизу зруйнованого газопроводу "Північний потік". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Danish Energy Agency.

Данія оприлюднила фото об’єкта, який виявили біля газопроводу "Північний потік"

Газопровід "Північний потік 2". Фото з відкритих джерел

Кілька тижнів тому Енергетична агенція Данії сповістила власника газопроводу Nord Stream 2 про виявлений невідомий об’єкт. Він знаходився на глибині 73 метри поруч з єдиною неушкодженою ниткою газопроводу. У вересні минулого року три з чотирьох газопроводів Nord Stream 2 було підірвано.

Тепер Енергетична агенція Данії сповістила, що 28 березня змогла дістати невідомий об’єкт, який знаходився на дні водойми. Роботи по підняттю металевого циліндра здійснювались з допомогою Збройних сил Данії, а під час їх виконання були присутні власники газопроводу "Північний потік".

"Розслідування з’ясувало, що об’єктом виявився порожній морський димовий буй, який використовується для візуального маркування. Об'єкт не становить загрози безпеці", — повідомляє Енергетична агенція Данії.

Фото ідентифікованого об’єкта, який знайшли поблизу газопроводів Nord Stream можна побачити нижче:

Данія оприлюднила фото об’єкта, який виявили біля газопроводу ”Північний потік” - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що скандинавська країна критично відреагувала на шантаж Угорщини щодо вступу до НАТО. Угорщина намагалась добитись поступок від Швеції, а натомість обіцяла ратифікувати її вступ до військовго альянсу.

Також "Коментарі" писали про те, що у Європі створили новий військовий союз проти Росії. Чотири країни об'єднали свої зусилля для створення спільного повітряного флоту, який патрулюватиме території скандинавських країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини