Данілов розповів, які органи вже зайнялися Аристовичем

Олексій Данілов натякнув, що Арестовичем уже займається СБУ

Працівники СБУ займаються розслідуванням діяльності колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Ліга.НЕТ" зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Секретар РНБО наголосив, спецслужби активно працюють, але при цьому, уточнив Данілов, людям потрібно запастися терпінням, не варто чекати надто швидкого результату.

"Я б був набагато обережнішим зі словосполученням "СБУ нічого не робить". Служба безпеки займається. Інша справа, що всі хочуть дуже швидкого результату, щоб це було вже сьогодні", - висловився Данілов.

Відповідаючи на запитання, чи Данілов розуміє, що Арестовича "фактично створила і легітимізувала" саме команда президента, він відповів, що він особисто відповідає за зовсім інший напрямок, ніяк не відноситься до Офісу президента і досить часто не розуміє, звідки саме беруться радники глави держави. , голови його офісу, які дозволяють собі дуже гучні заяви.

Зазначимо, незважаючи на те, що Олексій Арестович уже не є радником глави Офісу президента, він продовжує залишатися в Україні знаковою фігурою, його думки цитують ЗМІ, він сам часто продукує гучні заяви та прогнози.

Так буквально вчора екс-радник голови ОП відзначився гучною заявою про необхідність миритися з Росією, оскільки сторони на даний момент досягли стелі своїх військових можливостей, що виявилося у стабілізації фронту та переході до позиційної війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" - бити по шапці треба: Арестович емоційно висловився про мовне питання в Україні.