Головна Новини Суспільство події Данілов пояснив, чому Зеленський не стримав емоцій під час саміту НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов пояснив, чому Зеленський не стримав емоцій під час саміту НАТО

Секретар РНБО Данілов нагадав, що Україна вже понад 500 днів бореться з армією РФ

15 липня 2023, 13:22 comments2948
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський відстоює інтереси країни, що воює, і його емоційні випади в перший день саміту у Вільнюсі це підтверджують. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю радіо NV зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов пояснив, чому Зеленський не стримав емоцій під час саміту НАТО

Володимир Зеленський. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що всі почули – це була не особиста репліка Володимира Зеленського як звичайної людини. Це була публічна позиція президента країни, що у війні. Йде дуже велика, запекла війна. Це мають всі розуміти.

При цьому Данилов зазначив, що у XXI столітті у центрі Європи понад 500 днів триває війна, яку потрібно завершити, адже щодня гинуть люди.

"Що стосується ситуації, що комусь подобається, комусь не подобається. Я ще раз підкреслюю: ми знаходимося в дуже складній ситуації сьогодні. У XXI столітті в центрі Європи відбувається війна більше 500 днів. Ми б точно розуміли, що з цим питанням потрібно якомога швидше закінчувати, щоб поставити крапку. Кожен день гинуть люди. Не потрібно це сприймати як якісь особисті виклики. Слід знаходити на складні питання відповіді", — заявив Олексій Данілов.

Зазначимо, президент Володимир Зеленський у перший день саміту НАТО, на шляху до Вільнюсу, де відбувався захід, розкритикував відсутність серед країн Альянсу чіткої позиції щодо прийому України до своїх лав. За його словами, так залишається можливість торгуватися у переговорах із Росією членством України в НАТО. Що, певен президент, мотивує країну-агресора продовжувати свій терор. Західна преса також повідомляла, що в НАТО досі не дійшли консенсунсного рішення щодо перспектив членства України в Альянсі. Як оцінюєте тиск, який чинить Зеленський на Захід? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Україна на саміті НАТО здобула максимум із можливого – у чому головний успіх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини