Головна Новини Суспільство події Данілов озвучив плани України щодо ОРДЛО та Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов озвучив плани України щодо ОРДЛО та Криму

Олексій Данілов запевняє, що жодних військових дій проти населення українська армія не планує

21 лютого 2022, 15:10
Поділіться публікацією:

Україна не має і не мала планів щодо силового вирішення ситуації, що виникла на Донбасі. Жодних силових операцій проти мирного населення сходу України українська влада не планує. Як передає видання "Коментарі", про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов під час спілкування зі ЗМІ.

Данілов озвучив плани України щодо ОРДЛО та Криму

Олексій Данілов. Фото: Українська правда

Олексій Данілов зазначив, що українська влада дійсно має завдання повернути тимчасово окуповані території, але виключно мирним шляхом.

Секретар РНБО зазначив, що Київ ніколи не піде на те, щоб застосовувати армію проти мирного населення, як і не піде на те, щоб вести військові дії і це могло загрожувати мирним громадянам.

Олексій Данілов наголосив, що Україна виступає за залучення всіх дипломатичних механізмів для вирішення проблемних питань, а також підтримує діалог.

Зазначимо, що російська сторона неодноразово закидала в інформаційний простір тези про те, що українська армія готується силовим шляхом взяти під контроль територію так званих "ДНР" та "ЛНР". Також російські пропагандистські ЗМІ повідомляли, що Україна може зважитися на силовий метод за підтримки Заходу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у "Слузі народу" вважають, що Захід має перестати вести переговори та вмовляти Росію відвести війська від українського кордону. Настав час вводити обіцяні санкції вже зараз, не чекаючи, поки російські танки прорвуть оборону ЗСУ та почнуть бомбардувати українські міста та села. Позицію "Слуги народу" висловив нардеп Єгор Чернєв. Санкції допоможуть запобігти можливому вторгненню, впевнені у "Слузі народу".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини