Головна Новини Суспільство події ЦРУ звернулося до росіян, які проти війни в Україні: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦРУ звернулося до росіян, які проти війни в Україні: навіщо

ЦРУ запропонувало росіянам зв'язатися з розвідкою США

2 травня 2022, 23:36 comments1094
Поділіться публікацією:

Представники Центрального розвідувального управління  пропонують громадянам Росії, що не підтримують військове вторгнення в Україну, вийти на контакти з американською  розвідкою. Щоб зробити це потрібно скористатися даркнетом. Про це повідомляють представники видання Sky News.

ЦРУ звернулося до росіян, які проти війни в Україні: навіщо

ЦРУ закликало вийти на зв'язок росіян (фото з відкритих джерел)

"ЦРУ зробило новий крок по просуванню своєї присутності в даркнеті, який доступний тільки через спеціальні інструменти", — пише це медіа.

Як стверджують журналісти видання, представники розвідки  Сполучених Штатів пропонують  громадянам РФ, що не одобрюють агресію військових своєї держави до України, сконтактувати з ними. Інструкція, як це зробити, щоб  мати  доступ до сайту  ЦРУ в даркнеті  вже  оприлюднена в соціальних мережах, на власній сторінці представників американського розвідувального управління.  

Сайт Центрального розвідувального управління   в даркнеті має ті ж функції, як і соціальна сторінка спецслужби Сполучених Штатів. Але доступ  на сайт можна здійснити за посередництвом Інтернет-браузера  Tor.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США підтвердили приїзд Герасимова до Ізюму і розповіли в чому була екстреність візиту. Американські чиновники справді підтверджують інформацію, що просочилася в деякі ЗМІ, про те, що начальник Генштабу Збройних сил РФ Валерій Герасимов приїжджав у тимчасово окуповані родзинки. Причина приїзду Герасимова була пов'язана з тим, щоб вплинути на прискорення масованого наступу російських військ, яке практично зупинилося. Повідомляється, що Герасимов приїхав до України наприкінці минулого тижня. Він провів нараду на російській базі, яку окупанти розташували у школі №12 в Ізюмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини