Головна Новини Суспільство події COVID-19 не виявлено: до яких країн пандемія не дійшла
commentss НОВИНИ Всі новини

COVID-19 не виявлено: до яких країн пандемія не дійшла

Пандемія коронавірусу охоплює з кожним днем весь світ, але в декількох куточках Землі до цих пір нульова статистика

12 листопада 2020, 17:56 comments1257
Поділіться публікацією:

Ще залишилися в світі країни, до яких коронавірусу дістатися не вдалося. Про це пише Associated Press.

COVID-19 не виявлено: до яких країн пандемія не дійшла

Так, серед щасливчиків виявилися кілька островів Тихого океану: Тонга, Кірібаті, Самоа, Мікронезія і Тувалу. На цих острівних державах не зареєстрували жодного випадку коронавірусу. Наприклад, острову Тонга вдалося запобігти поширенню епідемії завдяки зупинці круїзних лайнерів і закриття аеропорту в березні. І хоч випадків зараження в країні не було, влада все одно вводила карантин. Тож наслідки пандемії все одно відбилися на цих державах, оскільки більшість з них орієнтовані на туризм як основне джерело доходу.

Вільна від вірусу і Антарктика. Справа в тому, що в цьому куточку Землі дуже стежать за будь-яким спалахом вірусу, адже складно буде контролювати епідемію там, де люди живуть в тісноті, а медичні можливості обмежені. Пацієнтів з серйозними хворобами з Антарктиди зазвичай евакуюють. Ті, хто приїжджає в Антарктиду, зобов'язані зробити тест на коронавірус попередньо, а після прибуття пробути як мінімум два тижні на самоізоляції, знову пройти тестування і, звичайно, не забувати про масочний режим і соціальну дистанцію.

Крім того, про відсутність коронавірусної епідемії заявляють Північна Корея, де проживає більше 25 мільйонів чоловік, і Туркменістан з населенням близько 6 мільйонів. Але цю інформацію піддають сумнівам, з огляду на скритність і авторитарність цих країн.

Як повідомлялося, Північна Корея "засіяла" кордон з Китаєм мінами. У чому причина такого рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини