Головна Новини Суспільство події Циклон Oliver наближається до України: синоптик розповіла, де буде найсильніший удар стихії
commentss НОВИНИ Всі новини

Циклон Oliver наближається до України: синоптик розповіла, де буде найсильніший удар стихії

Циклон Oliver наближається до України. За словами Наталії Діденко, найбільше дістанеться Києву

28 листопада 2023, 20:59 comments1019
Поділіться публікацією:

В середу, 29 листопада,  на територію нашої  країни прийде південний  циклон,  який  принесе з собою опади та  сильний вітер . Про це  заздалегідь попереджує синоптикиня   Наталя Діденко 

Циклон Oliver наближається до України: синоптик розповіла, де буде найсильніший удар стихії

Циклон Oliver наближається до України (фото з відкритих джерел)

"У більшості областей очікується ускладнення погодних умов — сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу та дощі", -  зазначила  мтеоролог.

Поділ опадів на сніг чи дощ залежить  від того, якою буде  температури. Вночі  прогнозується в межах 0-5 градусів морозу,  протягом дня  потеплішає до +2...+6 градусів,  тільки в західних регіонах  буде  протягом дня  холодно, 0-4 градуси морозу. В південних регіонах  нашої країни вночі +2...+6,  протягом дня  +7...+14 градусів.

"Увага! Вітер знову передбачається сильним, із штормовими поривами до 15-22 метрів за секунду. Напрямок — південно-східний з переходом на західний", — попереджує Діденко.

Як далі прогнозує синоптик, українська столиця   в середу  те ж потрапить до  сфери впливу  циклону з півдня, який називають Oliver.

"Основна порція негоди припаде на найближчу ніч — у столиці мокрий сніг, дощ, налипання мокрого снігу, а вдень опади поступово слабшатимуть і припинятимуться", — зазначила   синоптик.

Пориви вітру в українській столиці  теж будуть  сильними, зі штормовими поривами. Найближчої ночі в Києві  прогнозується  0-2 морозу, а  в середу  протягом дня  теплішатиме  до +2.

"30-го листопада негода відступить, навіть визиратиме сонечко, буде морозно вночі, вдень близько нуля", — обнадіяла українців   прогнозистка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що вже в середу в Україну прийде новий циклон.  Співробітниця Укргідрометцентру Наталія Птуха  прогнозує, що вже в середу до України прибуде новий циклон, який  несе дощі та сніг.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини